Linkbuilding

Hoger in Google met behulp van kwalitatieve linkbuilding Neem contact op!
Meer bezoekers naar je website met behulp van kwalitatieve linkbuilding!

Wat is linkbuilding? –

Linkbuilding is het verwerven van verwijzingen van andere websites naar jouw website. Zoekmachines zien links als “stemmen” op jouw website. En wanneer je website “stemmen” krijgt, betekent dit voor de zoekmachine dat jouw website waardevolle content bevat.
Hier moet wel een kanttekening bij geplaatst worden. Wanneer je ‘linkprofiel’ niet natuurlijk overkomt of van lage kwaliteit is kun je afgestraft worden door Google.

Waarom linkbuilding? –

Linkbuilding blijkt nog steeds effectief bij te dragen aan je ranking in de zoekmachine. TIC is hierin gespecialiseerd. We gaan op zoek naar passende kwalitatieve sites die naar jouw site

Linkbuilding vs positie in google

kunnen verwijzen.

 

Het kan zijn dat een site al een aantal backlinks heeft. Dan is het raadzaam om deze backlinks door TIC te laten analyseren. Wanneer er schadelijke backlinks tussen zitten, dan zorgen wij dat deze opgeruimd worden.

Meer weten over linkbuilding?

Paul Brock 030 20 72 770 paul@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Nulmeting

Hoeveel websites verwijzen nu naar jouw site? Wat is de algehele score van je website als het gaat om domeinautoriteit? Een nulmeting zorgt ervoor dat we kunnen inschatten wat er nodig is om je site beter te laten scoren met behulp van linkbuilding.

Linkbuilding is deel van zoekmachine-optimalisatie. Meestal is het zinvoller om een SEO-traject op maat te doorlopen, dan enkel te investeren in linkbuilding. Kijk dus eens op onze pagina over zoekmachine optimalisatie, of neem contact op voor advies op maat!

Linkbuildingpakket

Hieronder zie je een overzicht van onze linkbuilding pakketten. Let op: wij voeren graag SEO-trajecten op maat uit. Daarom zijn de linkbuildingpakketten een indicatie en zijn er in overleg meer mogelijkheden.

Buy now