Hoger in Google met behulp van kwalitatieve linkbuilding

Linkbuilding is een proces waarin links worden verworven van andere websites naar jouw domein. Op deze manier krijg je meer vermeldingen op het internet, die gezien kunnen worden als “aanbevelingen”. Hoe meer aanbevelingen je hebt, des te populairder je bent en hoe hoger Google jouw website in de zoekresultaten zal plaatsen.

Zo zei A. Lipattsev (Senior Strategist bij Google) op de vraag “We heard that RankBrain is the third-most-important signal contributing to results now. Would it be beneficial to us to know what the first two are?”

“Yes. Absolutely. I can tell you what they are. It’s content and links going into your site.”

Er zijn genoeg onderzoeken te vinden die uitwijzen dat links naar je website je posities verbeteren. Anno 2017 is Google steeds slimmer geworden. In het wilde weg overal links (laten) plaatsen brengt eerder schade toe aan je rankings dan dat het ze bevordert.

Neem contact op! Vraag een gratis backlinkanalyse aan!

Wat doen we als we voor jou gaan linkbuilden?

Met behulp van een zoekwoordonderzoek bepalen we een focus, waarna we op zoek gaan naar relevante en betrouwbare websites die zowel binnen als buiten ons netwerk liggen. Daarbij letten we op de diversiteit van de links. Tijdens het linkbuildproces monitoren we de posities van een x aantal zoekwoorden, waarmee we de rankings van de focus zoekwoorden realtime volgen. Daarnaast houden we ook het organisch zoekverkeer in de gaten. Alle statistieken en informatie brengen wij per kwartaal uit in een inzichtelijke rapportage.

Diversiteit van links

Het variëren in typen links is van belang om een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel te creëren. Een natuurlijk linkprofiel komt ten gunste van de posities die worden behaald in de zoekmachine resultaten. Wij geloven daarnaast in een linkbuilding strategie die gericht is op het maken van content die voor anderen relevant en interessant is. Wij doen dit in de vorm van gastblogs. Naast gastblog links verzorgen we partnerpaginalinks, forumlink, portallinks en contentlinks.


Bekijk onze linkbuilding pakketten!

Waarom Linkbuilding

Zoals eerder genoemd zijn er veel onderzoeken te vinden die uitwijzen dat linkbuilding nuttig is voor je ranking in de Google zoekresultaten. Hiernaast is een grafiek uit zo’n onderzoek weergegeven. Hier is een duidelijke correlatie zichtbaar tussen het aantal verwijzende domeinen naar een site en de ranking in Google. Deze grafiek komt uit een onderzoek waarbij een miljoen Google zoekresultaten onderzocht zijn. Google wil het liefst zien dat veel verschillende sites je website onderschrijven.

Je kunt rekenen op

Hoogwaardige links & divers linkprofiel

Kwalitatieve Gastblogs

Inzichtelijke rapportages

Gratis Advies