Hoger in Google door kwalitatieve Linkbuilding

Je hebt van alles gedaan om je website hoger in Google te krijgen, maar het lukt maar niet. Dan kan linkbuilding dé oplossing zijn voor jouw site! 

Linkbuilden is een van de pijlers om je website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen. Misschien herken jij je in de volgende punten?

 • Je hebt alle standaard SEO-aandachtspunten goed in orde
  • Veel goede content
  • Zoekwoorden optimaal ingesteld
  • Super snelle website
  • Juiste sitestructuur
 • (Je weet niet waar te beginnen met links verkrijgen)
 • Je wilt zelf aan linkbuilding doen, maar:
  • Zelf links regelen is moeilijk
  • Je hebt geen netwerk om te ruilen
  • Je hebt niet de juiste tools om links te ruilen
 • Je ruilt links, maar je posities worden niet beter
 • Je waant je een zeer competitieve markt en hebt niet de mankracht om écht de topposities te halen

Daar komt TIC Online Marketing om de hoek kijken! We hebben namelijk alles in huis om samen met jou de opmars naar de top van Google in te zetten. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het linkbuilen een zeer efficiënt proces is wat zijn vruchten afwerpt. Inmiddels hebben we vele klanten geholpen met het verveelvoudigen van de bezoekersaantallen.

 Het effect van linkbuilding

Links naar je website, is nog steeds een van de belangrijkste pijlers om je website hoger in Google te krijgen.

Zo zei A. Lipattsev (Senior Strategist bij Google) op de vraag “We heard that RankBrain is the third-most-important signal contributing to results now. Would it be beneficial to us to know what the first two are?”

“Yes. Absolutely. I can tell you what they are. It’s content and links going into your site.”

Er zijn genoeg onderzoeken te vinden die uitwijzen dat links naar je website je posities verbeteren. Anno 2017 is Google steeds slimmer geworden. In het wilde weg overal links (laten) plaatsen brengt eerder schade toe aan je rankings dan dat het ze bevordert. Linkbuilden is niet makkelijk

 

Wat is Linkbuilding precies?

Linkbuilding is een proces waarin links worden verworven van andere websites naar jouw domein. Op deze manier krijg je meer vermeldingen op het internet, die gezien kunnen worden als “aanbevelingen”. Hoe meer aanbevelingen je hebt, des te populairder je bent en hoe hoger Google jouw website in de zoekresultaten zal plaatsen.

Wat doen we als we voor jou gaan linkbuilden?

Natuurlijk wil je weten wat er gebeurt als wij jouw linkbuildingproces over nemen!

Eerst bepalen we een focus, op welke zoekwoorden wil je gevonden worden of zoeken we dit voor jou uit. Aan de hand van deze focus zoekwoorden gaan we op zoek naar relevante, betrouwbare, autoritaire websites. Zowel binnen als buiten ons netwerk. Daarbij letten we heel erg op de diversiteit van de links. Tijdens het linkbuildproces houden we de posities bij van een x aantal zoekwoorden.  Hierdoor kunnen we realtime volgen of zoekwoorden aan het stijgen of dalen zijn in de rankings. Deze statistieken brengen wij per kwartaal uit in een rapportage. In deze rapportage zie je ook terug waar wij voor jou links hebben geplaatst.

Onze kijk op linkbuilden/ diversiteit van de links

Bij TIC Online Marketing geloven we in een natuurlijke groei van links. Hierbij is de diversiteit van backlinks erg belangrijk. Een natuurlijk linkprofiel verwerven we door diversiteit in de soorten links en diversiteit in pagina’s waar deze links geplaatst worden. We onderscheiden de volgende types links:

 • Partnerpaginalinks
 • Gastbloglinks
 • Forumlinks
 • Portal links (webcatalogi/startpagina’s)

Het variëren in typen links is van belang om een zo natuurlijk mogelijk linkprofiel te creëren. Een natuurlijk linkprofiel komt ten gunste van de posities die worden behaald in de zoekmachine resultaten.

Wij geloven ook in een linkbuilding strategie die gericht is op het maken van content die voor anderen relevant en interessant is. Daarom schrijven we vaak gastblogs.

 

Kortom met linkbuilden bij TIC krijg je:

Hoogwaardige links
Een natuurlijk divers linkprofiel
Gastblogs
Per kwartaal rapportages van posities in Google
SEO Experts die met je meedenken
Advies voor je website

 

     

Expertise van TIC

Meer dan 10 jaar ervaring
Creatieve Online Marketeers
Professionele tools
Een enorm netwerk
Eigen kweekvijver
   
Ja, ik kom graag in contact met jullie!
  
Bekijk onze linkbuilding pakketten!