Affiliate marketing uitbesteden

Wil je online meer verkopen met behulp van affiliate marketing, maar kom je tijd tekort of ontbreekt het je aan vakkennis? Of heb je al veel tijd en geld in affiliate marketing geïnvesteerd, maar valt het rendement tegen? Plan dan een gratis sparringsessie in met onze affiliate marketing specialisten. Online of bij ons op kantoor. Jij kiest.

Tijdens de sparringsessie nemen we je doelstellingen door en vertellen we je wat de mogelijkheden zijn om die doelstellingen te behalen.

Ben je al bezig met affiliate marketing? Dan bespreken we wat je tot nu toe hebt gedaan, wat het resultaat was en wat we kunnen doen om het rendement te verbeteren.

De sparringsessie is gratis. Je zit nergens aan vast.

Sparringsessie aanvragen

Vul de onderstaande velden in. Binnen 24 uur neemt één van onze affiliate marketing specialisten contact met je op om een afspraak voor de sparringsessie in te plannen

  Lees verder

  Online meer verkopen met affiliate marketing

  Met affiliate marketing kun je via online afzetkanalen, zoals marktplaatsen, vergelijkingswebsites, influencers en webshops het aantal verkopen van jouw product of dienst flink verhogen. Het selecteren van de juiste afzetkanalen en het automatiseren van werkzaamheden is daarbij belangrijk.

  Door ruim 10 jaar ervaring met affiliate marketing weten we bij TIC Online Marketing als geen ander hoe we dat moeten doen. Bovendien hebben we een groot netwerk van affiliate partners die we voor de verkoop van jouw product of dienst kunnen benaderen om van jouw case een succes te maken.

  Dit kun je van ons verwachten

  intake

  Intakegesprek

  Tijdens het intakegesprek inventariseren we welke producten/diensten je via affiliate marketing wilt verkopen, wie je doelgroep is en wat je doelstellingen zijn.

  Ook bespreken we onder welke voorwaarden je wilt verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de leveringstermijn van producten en de af te dragen commissie aan affiliate partners.

  Als je al bezig bent met affiliate marketing dan focussen we ons tijdens de intake met name op de behaalde resultaten, de optimalisatiemogelijkheden die we gaan onderzoeken en de te behalen doelstellingen.

  Affiliate onderzoek

  De output van het intakegesprek vormt de input voor het affiliate onderzoek. We onderzoeken of er genoeg afzetpotentie is voor je producten/diensten en welke afzetkanalen we het beste kunnen inzetten.

  Vervolgens gaan we binnen de geselecteerde afzetkanalen op zoek naar geschikte affiliate partners. Als je al aan affiliate marketing doet dan focussen we ons met het onderzoek vooral op de optimalisatiemogelijkheden die we tijdens de intake hebben besproken.

  strategie

  Affiliate strategie

  De resultaten uit het onderzoek werken we uit in een affiliate strategie. In de strategie staat onder andere welke afzetkanalen we adviseren in te zetten, met welke affiliate partners we het beste kunnen samenwerken en wat de bijbehorende doelstellingen en KPI’s zijn.

  Implementatie, optimalisatie en groeien

  Na jouw akkoord op de uitgewerkte strategie starten we met de implementatie. In de periode daarna analyseren we de resultaten en voeren we optimalisaties door om het rendement steeds verder te verbeteren.

  Het onderhoud voeren we ook voor je uit. Denk aan het up-to-date houden van de feed voor je producten, het toevoegen en verwijderen van producten en het onderhouden van het contact met de affiliate partners. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten.

  Report

  Affiliate marketing uitbesteden?

  Waarom affiliate marketing uitbesteden aan TIC?

  In ons team heeft iedereen zich in een specifiek vakgebied van online marketing gespecialiseerd. Daardoor wordt de affiliate marketing voor jouw bedrijf door een specialist opgepakt. Dat zie je terug in de resultaten.

  Naast dat we de affiliate marketing voor onze klanten verzorgen, beheren we een eigen netwerk van ruim 300 affiliate websites. We weten daardoor als geen ander hoe we affiliate marketing succesvol kunnen inzetten.

  Doordat we een groot aantal affiliate websites in eigen beheer hebben, hebben we geïnvesteerd in het automatiseren van tijdrovende werkzaamheden. Als klant van TIC profiteer je daarvan in de vorm van een lagere kosten voor affiliate marketing.

  We zijn transparant. Maandelijks ontvang je een rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden en de behaalde resultaten.

  Dit zeggen klanten over ons

  • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

   Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

   Lees verder
  • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

   David Janssen van VPNOverview

   Lees verder
  • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

   Olaf van den Berg van Vintake

   Lees verder
  • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

   Joost Jansen van Bergsporter

   Lees verder
  • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

    

   Samuel Beltman van Autowinkel

   Lees verder

  Veelgestelde vragen

  De kosten voor onze dienstverlening zijn onder andere afhankelijk van het aantal producten/diensten dat je wilt verkopen en het aantal affiliate partners waarmee je wilt gaan samenwerken. Iedere case is weer anders, daarom ontvang je van ons altijd een voorstel op maat.

  Naast de kosten voor onze dienstverlening moet je rekening houden met de kosten die de affiliate partners bij je in rekening brengen. Het commissiepercentage kan per partner verschillend zijn. Daarnaast zijn er verschillende vergoedingsmethoden:
  1. Cost Per Sale (CPS). Je betaalt een vergoeding wanneer een partner voor de verkoop van jouw product/dienst heeft gezorgd.
  2. Cost Per Click (CPC). Je betaalt een vergoeding als een partner voor bezoekers op jouw website/webshop heeft gezorgd.
  3. Cost Per Lead (CPL). Je betaalt een vergoeding als een partner voor een lead heeft gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan een ingevuld offerteformulier.

  Bij het uitvoeren van het affiliate onderzoek brengen we de vergoedingsmethoden en de commissiepercentages per partner voor je in kaart. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

  Garanties geven voor affiliate marketing is lastig. Het rendement hangt namelijk niet alleen van onze inspanningen af. We weten bijvoorbeeld niet of de kwaliteit en de prijs van je product/dienst concurrerend is. Maar één garantie krijg je wel van ons: we gaan ons uiterste best doen om van jouw case een succes te maken!