SEO controle inclusief maatwerk SEO advies (gratis)

Ontdek waarom jouw concurrenten boven je ranken in Google

Is jouw website niet (goed) vindbaar in Google? En wil je weten waarom jouw concurrenten boven je staan? Vraag dan onze SEO controle aan en ontvang maatwerk SEO advies.

Je ontdekt wat jouw concurrenten beter doen dan jij en wat je daaraan kunt doen. Maar ook welke kansen ze laten liggen. Geen laaghangend fruit, maar fruit dat al op de grond ligt en jij zo kunt oprapen. Zonder te betalen. Want je krijgt de SEO controle en het SEO advies van ons cadeau.

SEO controle en advies aanvragen
Online marketing uitbesteden?
SEO specialist voert SEO controle uit

Hoe gaat de SEO controle in zijn werk?

 1. Dien je aanvraag in.
 2. Wij bellen je voor een gesprek van maximaal 10 minuten. Dit gesprek is onze input voor de SEO controle en het SEO advies.
 3. Binnen 14 dagen na ons gesprek voeren we de SEO controle uit.
 4. We plannen een afspraak bij ons op kantoor om de uitkomsten te bespreken.
 5. Je ontvangt van ons praktische actiepunten waarmee je direct na de afspraak aan de slag kunt gaan.
 6. Twee weken na onze afspraak bellen we je om te vragen hoe het gaat met de implementatie van de SEO adviezen. Niet om te pushen, maar omdat we het belangrijk vinden dat je online groeit.

Geen zorgen, je zit nergens aan vast

De SEO controle en het SEO advies zijn 100% vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Heb je na ons gesprek behoefte aan ondersteuning bij de implementatie van één of meerdere onderdelen van het SEO advies? Laat het ons weten. Onze SEO specialisten staan voor je klaar.

Wat maakt jullie SEO controle en advies uniek?

De SEO controle en het SEO advies is maatwerk. Dat is een groot verschil met de vele geautomatiseerde SEO checks, SEO scans en SEO analyses die je bij andere partijen kunt laten uitvoeren en zo in je inbox belanden. Zonder toelichting en interesse in jouw business.

Er is niks mis met de tools, alhoewel…

Tools kijken onvoldoende naar zoekintentie, dus of een zoekwoord commercieel gezien interessant is voor jou. Je zal niet de eerste zijn die bergen marketingbudget door de plee spoelt zonder dat het resultaat oplevert.

Tools geven je tips zoals ‘zorg voor meer backlinks naar je website’. Maar hoe weet je welke backlinks jouw posities in Google kunnen verbeteren en welke niet (of zelfs een negatieve impact kunnen hebben)?

Je krijgt interessante zoekwoorden, maar je weet niet of het haalbaar is om met die zoekwoorden op de eerste pagina in Google te ranken.

Tools vertellen je wat je kunt doen om de laadtijden (belangrijke SEO factor) van jouw website te verbeteren, maar niet hoé je dat moet doen.

Voelt toch een beetje als een halve oplossing, nietwaar? Vinden wij ook. En uit ervaring weten we dat een halve oplossing in de meeste gevallen niet voldoende is om goed vindbaar te worden in Google.

Kies daarom niet voor een lijstje met verbeterpunten die ‘copy paste’ uit een tool komt rollen en ga voor een maatwerk SEO controle en SEO advies.

SEO controle en advies aanvragen

Bedrijven die we aan SEO succes hebben geholpen

Veelgestelde vragen over de SEO controle en het advies

We controleren jouw website op de belangrijkste SEO-factoren:

 • Techniek: we kijken onder andere naar de laadtijden, meta titles, meta descriptions, weergave op mobiel en het gebruik van structured data in de code van de website.
 • Content en optimalisatie: zoekwoordkeuze, het gebruik van de gekozen zoekwoorden en de kwaliteit van de content.
 • Autoriteit: we controleren het linkprofiel van jouw website, het gebruik van ankerteksten en of het haalbaar is om op de belangrijkste gekozen zoekwoorden op de eerste pagina in Google te ranken.

De uitkomsten van de SEO controle vormt de input voor het SEO advies.

Je krijgt concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan, bijvoorbeeld:

 • Hoe je de laadtijden van je website kunt verbeteren.
 • Hoe je de websiteteksten beter op zoekwoorden kunt optimaliseren.
 • Op welke zoekwoorden je het beste kunt focussen als het om vindbaarheid in Google gaat. Niet alleen gezien vanuit haalbaarheid, maar ook vanuit commercieel oogpunt. Dus welke termen de grootste kans bieden om leads en klanten op te leveren.
 • Op welke manieren je de autoriteit van jouw website kunt vergroten zodat hij beter vindbaar wordt.

Sommige technische verbeterpunten moet je webbouwer mogelijk voor je oppakken. Als je geen webbouwer hebt of als je webbouwer de benodigde kennis niet heeft, dan kunnen wij tegen een vergoeding het werk voor je uitvoeren.

Ja, nadat we de SEO controle hebben uitgevoerd en het SEO advies bij ons op kantoor hebben besproken mailen we je de bevindingen en adviezen. Ook als je besluit om ons niet in te huren om de SEO van jouw website te verbeteren. De SEO controle en het advies zijn echt 100% vrijblijvend :).

Lees onze laatste artikelen

WordPress: de belangrijkste voor- en nadelen
WordPress: de belangrijkste voor- en nadelen
Lees meer
Wat is een Google penalty? Oorzaken en oplossingen
Wat is een Google penalty? Oorzaken en oplossingen
Lees meer
SEO verbeteren? Volg dit praktische stappenplan
SEO verbeteren? Volg dit praktische stappenplan
Lees meer