Strategie, advies en trainingen

Onze oplossingen voor jouw online marketing vraagstuk

Je weet dat de inzet van online marketing een grote bijdrage kan leveren aan de groei van jouw bedrijf, alleen weet je niet hoe je het op de juiste manier moet inzetten. Of je hebt al de nodige kennis en ervaring, maar voor specifieke onderdelen van online marketing heb je behoefte aan een training. Wat je online marketing vraagstuk ook is, wij kunnen je helpen met een compleet uitgewerkte strategie, advies op een specifiek gebied van online marketing of een op maat gemaakte training.

Onze oplossingen voor jouw online marketing vraagstuk

Funnels
Strategie
Trainingen
Advies

Waarom je online marketing strategie door TIC laten opstellen?

Al onze uitgewerkte strategieën en alle trainingen die we geven worden op maat gemaakt. Daardoor is de inhoud afgestemd op jouw vraagstuk en verspil je geen budget aan irrelevante zaken.

Ons bedrijf is opgedeeld in specialismen. Ga je de samenwerking met ons aan, dan word je dus altijd door specialisten ondersteund. Dat zie je terug in de resultaten. Specialisten realiseren immers vaak betere resultaten dan generalisten.

We handelen op basis van data. Daardoor voorkomen we de uitvoering van nutteloze testen en dus het doen van onnodige investeringen.

We hebben ruim 10 jaar praktijkervaring, waardoor we precies weten wat wel en wat niet werkt als het om online marketing gaat.

Vertel ons wat jouw online marketing vraagstuk is

Online marketing is enorm divers, datzelfde geldt voor de vraagstukken. Leg jouw vraagstuk daarom vrijblijvend aan ons voor. In een kennismakingsgesprek bespreken we wat volgens ons de best passende oplossing is.

Wat bedrijven over ons zeggen