Portfolio van TIC Online Marketing

Onze klantcases

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze projecten en de resultaten die we reeds geboekt hebben.

Autodoc

Online Marketing

AUTODOC is Europa's toonaangevende online detailhandelaar voor auto-onderdelen. Dankzij zijn geslaagde expansie is AUTODOC nu actief in 26 andere Europese landen naast Duitsland.

Bekijk project

MIRON Violetglass

Online Marketing

MIRON Violetglass, produceert en distribueert een breed assortiment unieke en gepatenteerde ‘biofotonische’ violetglazen verpakkingen voor natuurlijke producten in de schoonheids-, persoonlijke gezondheids- en voedings- en drankenindustrie. MIRON biedt sinds 1995 een breed assortiment aan flessen en potten met bijbehorende sluitingen, pompjes, pipetten en andere accessoires aan klanten in meer dan 50 landen.

Bekijk project

Swinkels Family Brewers

Online Marketing

Swinkels Family Brewers is een onafhankelijke familiebrouwer met een duidelijk doel: “Wij willen de wereld laten genieten van ons bier”. Dit doen zij door op verschillende locaties in de wereld te brouwen, maar ook door tegelijkertijd voet aan de grond in hun lokale markten. Ze rollen hun marketing-, verkoop- en productiewerkzaamheden wereldwijd verder uit voor een optimale dekking. Swinkels Family Brewers is ondermeer bekend van de merken Bavaria, La Trappe en Landerbräu.

Bekijk project

Swisse

Online Marketing

Van een bescheiden begin tot een wereldwijd wellnessmerk, Swisse heeft altijd als missie gehad mensen te inspireren om een gezond en gelukkig leven te leiden. Dit doen zij met hun eigen assortiment plantaardige vintamine-supplementen.

Bekijk project

Bouter

Design & Development

Bouter geeft je niet waar je om vraagt. Integendeel: samen met jou vinden zij de grootkeuken waar je naar op zoek bent. Ze zien het leveren van jouw keuken als het startpunt van een samenwerking.

Bekijk project

Utrecht Leert

Webdevelopment

Utrecht Leert is een initiatief van 23 regionale partijen binnen het onderwijs die samenwerken onder de naam ‘Onderwijspact Utrecht’. Ons doel is om het lerarentekort in de regio Utrecht terug te dringen en om leraren te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.

Bekijk project

Autowinkel.nl

Online Marketing

Sinds begin 2018 is Autowinkel een trouwe klant. Door het vergroten van de domeinautoriteit (linkbuilding), het optimaliseren van content en het creëren van sterke landingspagina's heeft Autowinkel vele topposities in de zoekmachines weten te bemachtigen. Zo heeft Autowinkel nu meer dan 300 top 20 posities en is het sterk zichtbaar in zijn regio.

Bekijk project

Alto-Shaam

Design & Development

Alto-Shaam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kookapparatuur en kooksystemen die de kern vormen voor succesvolle en winstgevende foodservice programma’s in de verschillende bedrijfstakken van de commerciële voedselbereiding.

Bekijk project

Mitsubishi Liften

Online Marketing

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

Bekijk project

My Chiptuningfiles

Online Marketing

Mychiptuningfiles.com is een betrouwbare leverancier voor hoge kwaliteit en op maat gemaakte tuning software files in slechts 4 eenvoudige stappen. Wij van TIC hebben de website zoekmachine technisch geoptimaliseerd en zijn nog wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. De website heeft sindsdien een groei van 250% ten opzichte van het voorgaan jaar gehad.

Bekijk project

Vintake

Webdevelopment & Online Marketing

Bij een uniek concept hoort een unieke website! Vintake doet echte wijn-intakes. Met hun wijnkennis en horeca-ervaring raden zij hun klanten wijnen aan. Vintake koopt topwijnen in en weet de krenten uit de pap te halen in ieder prijssegment.

Bekijk project

Outing Holland

Webdevelopment & Online Marketing

Outing Holland organiseert teambuilding activiteiten voor bedrijven. En niet zomaar activiteiten. Ze zijn leuk én leerzaam, waardoor ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van je team. TIC Online Marketing heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld en verzorgt zoekmachine optimalisatie.

Bekijk project

PL-Line

Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Bekijk project

Pandor Jeugdzorg

Webdevelopment & Online Marketing

Pandor Jeugdzorg biedt programma’s en ondersteuningen voor jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht. Op het gebied van regie, ambulant, opvoedondersteuning, conflictscheiding en begeleid wonen. Pandor is een jonge organisatie met minimale wachtlijsten.

Bekijk project

Frites Atelier

Webdevelopment

De nieuwe website van Frites Atelier Amsterdam hebben we met veel plezier ontwikkeld. Natuurlijk is er veldonderzoek gedaan door die heerlijke friet van Sergio Herman eens te proeven met het team. Naast het geven van een bezoekje aan de nieuwe website, is een bezoekje aan één van de ateliers zeker de moeite waard!

Bekijk project

Heldro IJs

Design & Development

In het zuiden van Nederland is Heldro IJs toch echt wel een begrip. De makers van dit ambachtelijke ijs waren naast hun nieuwe salon in Nijmegen ook toe aan een nieuwe website! En dat is gelukt..

Bekijk project

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder!

    Ook interessant om te lezen