WordPress hosting

Betrouwbaar, snel en veilig

  • Ga je een WordPress website of webshop bouwen en ben je op zoek naar betrouwbare, snelle en veilige hosting?
  • Ben je niet tevreden over je huidige hostingpartij en zoek je een specialist op het gebied van WordPress hosting?
  • Zoek je een partij die niet alleen je WordPress website of webshop host, maar hem ook up- to-date, snel en veilig houdt?
  • Wil je online groeien en besef je dat online hosting daar een belangrijk onderdeel van is?

Neem dan contact op met onze WordPress hosting specialisten voor een adviesgesprek. Tijdens het gesprek nemen we jouw situatie en wensen door en vertellen we welke hostingoplossing daar het beste bij past.

De sparringsessie krijg je cadeau van ons, zonder verplichtingen.

Sparringsessie aanvragen

Dit kun je van onze WordPress hosting verwachten

99% uptime

Als je website vaak offline is, kan dat je leads en klanten kosten. Met onze hosting is je site 99% van de tijd online. Dat geef rust.

Beveiliging tegen hacking

Hacking komt helaas vaak voor en kan nare gevolgen hebben, zoals verloren inkomsten, herstelkosten en imagoschade. Daarom is onze hosting goed beveiligd en is de kans op hacking klein.

Korte laadtijden

Lange laadtijden zijn funest voor de gebruikerservaring van je bezoekers en dragen bij aan lagere rankings in Google. Wij hebben onze hostingomgeving daarom op snelheid geoptimaliseerd.

Inclusief support

Bij goedkope hostingpartijen betaal je iedere keer als je support nodig hebt. Bij ons is support inbegrepen in je maandbedrag. Zo kom je niet voor financiële verassingen te staan.

Geen omkijken naar updates

Onze hostingpakketten zijn inclusief WordPress updates. Na de updates voeren we controles uit om te kijken of je website nog goed functioneert. Je hebt nergens omkijken naar.

Google Workspace (optioneel)

Naast de hosting van je website kunnen we je e-mail en de online werkomgeving voor je inrichten. Via Google Workspace heb je alles wat je nodig hebt om te werken onder één dak.

Full service oplossing

Onze hostingdienst vormt een onderdeel van onze full service oplossing en is voor bedrijven die de online marketing bij ons onderbrengen. Een website en hosting vormen namelijk de basis van online succes. Maar zonder online marketing heb je weinig aan die basis.

Je website is dan niet goed zichtbaar en wordt vaak niet meer dan een kostenpost of online visitekaartje. Dat vinden wij zonde en bovendien ook niet in het belang van onze klanten.

Ben je dus op zoek naar een partij die je gaat helpen om online te groeien en waarbij professionele hosting logischerwijs niet mag ontbreken? Dan maken we graag kennis met je.

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen over WordPress hosting

Ja, stuur ons de contactgegevens van je huidige hostingpartij en wij regelen de rest.

Dat hangt af van wat je nodig hebt. Aspecten zoals de grootte van je website en bezoekersaantallen, spelen een rol bij het selecteren van een hostingoplossing.

Daarom verkopen we geen standaardpakketten, maar inventariseren we wat jij nodig hebt en brengen we op basis daarvan een voorstel uit. Zo voorkom je onnodige kosten.

We verkopen geen standaard hostingpakketten zodat je alleen betaalt voor datgene wat je nodig hebt. Daarnaast bieden wij hosting niet als losse dienst aan, maar is het een service voor bedrijven die ook de online marketing bij ons onderbrengen.

Een goede website op een goede hostingomgeving levert namelijk weinig op als je niks aan online marketing doet. Dat vinden we niet in het belang van onze klanten en geeft ons weinig werkplezier.

Ja, we verzorgen de hosting voor zowel WordPress websites als WordPress webshops.

Ja, je hoeft geen aparte back-up tool aan te schaffen. Wij regelen alles voor je.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Neem dan contact met ons op, onze TIC’ers staan voor je klaar!