Over ons

Wij richten ons op de optimalisatie voor bedrijven op het internet. We realiseren nieuwe bezoekers door middel van SEO, SEA en web analytics en optimaliseren tevens de conversie van een website om van je bezoekers klanten te maken!

Er zijn ontzettend veel bedrijven die gebruik maken van online media en ieder bedrijf wil met zijn website graag gevonden worden op het internet. Dit maakt het een uitdaging om op te vallen tussen de rest en je doelgroep te bereiken.

TIC Online marketing heeft hier jarenlange ervaring in en gaat deze uitdaging graag aan! Door deze ruime ervaring, kennis en de nauwe samenwerking met andere bedrijven in onze branche, weten wij wat werkt en wat niet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt!

Onze diensten

Team TIC Online Marketing

Onze missie, visie & kernwaarden

Wij maken bedrijven zichtbaar in de zoekmachines om meer bezoekers te genereren en de conversie te verhogen!

Wij gaan graag samen de uitdaging aan om de winst van jouw bedrijf te verhogen. Naast het optimaliseren van de zoekmachineresultaten en conversie, brengen we onze kennis ook graag over. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Doel- en resultaatgericht, Efficiënt en Goede communicatie zijn onze kernwaarden. Bij de start van onze samenwerking formuleren we met jou de doelen en resultaten die op een afgesproken termijn behaald dienen te worden. We stippelen een strategie uit om hier zo efficiënt mogelijk aan te werken. We zorgen voor voldoende terugkoppel- en overlegmomenten waarbij de communicatie transparant en duidelijk is. Op deze manier streven we naar de best mogelijke resultaten voor jouw website!

Onze specialismen

Zoekmachine optimalisatie 94%

Online strategieën 83%

Zoekmachine adverteren 88%

Conversie Optimalisatie 77%

Waarom TIC Online Marketing?

 • Groot kwalitatief netwerk aan websites
 • Eigen ‘Zoekmachine-lab’
 • Persoonlijk klantcontact
 • Wij leiden mensen op tot SEO specialist
 • Jarenlange SEO ervaring
 • Professionele SEO tools

Ons team

Timo

Timo

SEO Specialist

Timo is gespecialiseerd in alle onderdelen van online marketing. Tijdens zijn opleiding Information Engineering is hij gestart met het opzetten van TIC. Nu, acht jaar later is TIC flink aan het groeien en heeft Timo met TIC al menig website een flinke boost gegeven.

  Christina

  Christina

  Online strategie

  Christina houdt zich bezig met de communicatie van TIC naar klanten en communicatie vanuit de eigen kanalen van TIC. Daarnaast doet zij ook SEO werk en creëert ze content voor de verschillende kanalen.

   Daniël

   Daniël

   Online Marketeer

   Door zijn opleiding Nieuwe media & Digitale cultuur weet Daniël als geen ander hoe hij met online media om moet gaan. Dit komt goed van pas bij het schrijven van blogs en het bijhouden van social media.

    Hidde

    Hidde

    Web Developer

     Benjamin

     Benjamin

     Online Marketeer

     Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie is Benjamin een waardevolle aanvulling voor het team geworden. Door zijn commerciële inzicht is hij in de breedte van de organisatie goed inzetbaar. Benjamin heeft de focus binnen TIC op online advertising en SEO-strategieën uitstippelen voor de klant.

      Paul

      Paul

      Online Marketeer

       Simone

       Simone

       Affiliate Marketeer