Over TIC

Wie zijn wij en wat drijft ons? Neem contact op!

De cultuur van TIC

TIC is een Online Marketing bureau uit Utrecht. Wij richten ons op de optimalisatie voor bedrijven op het internet. We realiseren nieuwe bezoekers door middel van SEO, SEA en conversie optimalisatie aan de hand van web Analytics. Dit allemaal met het doel om klanten te maken van je bezoekers!

Er zijn ontzettend veel bedrijven die gebruik maken van online media en ieder bedrijf wil met zijn website graag gevonden worden op het internet. Dit maakt het een uitdaging om op te vallen tussen de rest en je doelgroep te bereiken.

TIC Online marketing heeft hier jarenlange ervaring in en gaat deze uitdaging graag aan! Door deze ruime ervaring, kennis en de nauwe samenwerking met andere bedrijven in onze branche, weten wij wat werkt en wat niet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt!

Ons team

Ons team stelt zich graag aan je voor!
Eigenaar Timo Brock

Met een brandend verlangen naar Online Succes is Timo tijdens zijn studie Information Engineering gestart met het opzetten van Online ideeën. Nu, acht jaar later heeft Timo vele websites tot een succes gemaakt.

Online Strateeg Christina van Bommel

Christina houdt zich bezig met de communicatie van TIC naar klanten en communicatie vanuit de eigen kanalen van TIC. Zij houdt zich bezig met het uitdenken van effectieve online strategieën, zoekmachine optimalisatie en contentcreatie.

Online Marketeer Paul Brock

Paul is online marketeer voor de Europese markt. Hij houdt zich binnen TIC Online Marketing vooral bezig met het organiseren van bedrijfsprocessen, onderzoeken, schrijven en creatieve vraagstukken. Hoe krijg je (meer)organische links? Uit welke bestaande acties kun je extra links werven?

Projectmanager Ties Rademacher
Online Marketeer Benjamin Blaschke

Benjamin heeft de focus liggen op SEA en SEO binnen TIC. Deze cijfermatige held kan niet ontbreken bij het uitstippelen van een gedegen strategie.

Online Marketeer Martijn Schoenmakers

Martijn is onze held uit het zuiden. Elke week reist hij vanuit Heerlen naar het mooie Utrecht om ons te verblijden met zijn zachte G en harde werk.

Webdeveloper & Online Marketeer Rob van Klompenburg

Rob is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met Webdevelopment en is daarnaast ook marketeer die analyseert en strategisch adviseert.

CMD Stagiair Marco Beckers

Marco is onze Communication and Multimedia Design stagiair. Hij houdt zich onder andere bezig met het ontwerpen van verschillende communicatie uitingen.

Onze klanten

Dit zijn een aantal van onze klanten

Onze 3 pijlers

De pijlers waar TIC Online Marketing voor staat

Strategie & advies

Weet jij op welke doelgroep jij je het beste kunt focussen, en hoe je je doelgroep bereikt? Hoe ga je ervoor zorgen dat zij niet om jou heen kunnen? Spar eens met onze online marketingspecialisten, volg een training of vraag om consultancy!
Strategie & advies →

Design & Development

Online wil je goed voor de dag komen. Het eerste wat mensen immers doen zodra ze over jouw bedrijf horen, is even je website bekijken. Wij helpen je heel graag aan een mooie website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines!
Design & Development →

Online Marketing

Je hebt het allemaal al voorbij horen komen. SEO, SEA, Content Marketing... Maar wat is voor jouw bedrijf geschikt en hoe ga je dit insteken? Laat je ontzorgen door onze experts. Wij zetten succesvolle campagnes voor je op en realiseren jouw online groei!
Online Marketing →

Buy now