Over TIC

TIC is een online marketing bureau waarbij een integere en rendabele samenwerking met onze klanten voorop staat. Snelle verkopers hebben we niet, trucjes om alleen op korte termijn resultaat te behalen gebruiken we niet. Wij geloven namelijk dat voor ieder bedrijf duurzame online groei veel meer oplevert. Vanaf het uitstippelen van je online marketing strategie tot het bouwen van je website en het verzorgen van online marketing, staan we daarom als partner naast je. Samen gaan we voor duurzame online groei. Neem contact op!

De toegevoegde waarde van TIC

Om succesvol en prettig met onze klanten samen te werken, staan er een aantal pijlers in ons bedrijf centraal:

 

Expertise

Omdat we de mogelijkheden van online marketing voor jouw bedrijf zo goed mogelijk willen benutten, is ons bedrijf opgedeeld in specialismen. Op die manier wordt elk onderdeel van je project door een specialist uitgevoerd. Dat zie je terug in de resultaten.

 

 

Lange termijn visie

Zoals gezegd, geloven wij dat duurzame online groei het meeste oplevert. Daarom hanteren we geen technieken om bijvoorbeeld Google op korte termijn om de tuin te leiden, maar zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt én blijft.

 

 

Onderbouwd beslissingen nemen

We zien jouw investering in online marketing alsof het onze eigen investering is. Daarom onderbouwen we al onze adviezen met data, waardoor de kans op succes groter wordt.

 

 

Transparantie

Iedere maand sturen we je een rapportage voor het uitgevoerde werk en de behaalde resultaten. Ook kun je 24/7 via een duidelijk online dashboard de behaalde resultaten eenvoudig aflezen. Zo heb je altijd inzicht in wat we doen en wat het je oplevert.

 

 

Betrokkenheid

Zien we kansen voor je bedrijf waar we met online marketing slim op in kunnen inspelen, zodat we het rendement van de online inspanningen kunnen vergroten? Dan hoor je van ons en doen we vrijblijvend een voorstel om op de kansen in te spelen.

 

 

Eén aanspreekpunt

Als klant krijg je één contactpersoon die alle ins en outs van de online marketing voor jouw bedrijf kent. Dat werkt prettig en snel.

 

 

24/7 bereikbaar

Je kunt ons 24/7 contacten op de manier die jij prettig vindt: per chat, e-mail of telefoon. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan komen we bij je langs of ontvangen we je bij ons op kantoor.

Ons team

Ons team stelt zich graag aan je voor!
Eigenaar Timo Brock

Met een brandend verlangen naar online succes is Timo tien jaar geleden gestart met het opzetten van diverse online concepten. Inmiddels ligt de focus op online marketing en heeft Timo vele bedrijven online helpen groeien.

Webdeveloper & Online Marketeer Rob van Klompenburg

Zijn hart ligt in de codetaal, maar door zijn uitgebreide kennis in SEO, SEA en conversie optimalisatie weet hij mee te denken op alle vlakken in de online wereld. Een strategie schrijven en dit vertalen naar een winstgevende en leadgenererende website is dan ook zijn passie.

Projectmanager Paul Brock

Tijdens het succes van zijn webshop heeft hij de interesse voor SEO ontwikkeld. Paul blinkt uit in het creatief omspringen met SEO campagnes zodat ze rendabel zijn. Verzorgen van interne bedrijfsprocessen, onderzoeken en klantcontact zijn overige specialismen van hem. Veel van onze klanten zijn blij met zijn proactieve houding en het vermogen kritisch mee te denken.

SEA & Data Analyst Benjamin Blaschke

Een gedegen strategie gebaseerd op data in combinatie met het analytisch vermogen om de situatie eens kritisch te bekijken, helpen jou online te groeien. Daarnaast helpt Benjamin je graag bij het uitrollen van winstgevende Google Ads campagnes.

Social Media Expert Martijn Schoenmakers

Martijn is onze held uit het zuiden. Elke week reist hij vanuit Heerlen naar het mooie Utrecht om ons te verblijden met zijn zachte G en harde werk.

Junior Online Marketeer Robert van Houten

Binnen TIC vervult Robert verschillende werkzaamheden op het gebied van SEO. Zijn passie voor data analyse versterkt jouw einddoel, namelijk de online vindbaarheid vergroten.

Grafisch vormgever Daniël de Leeuw

Bij TIC vervult Daniël de rol van communicatie en multimedia designer. Hij houdt zich bezig met het ontwerpen en creëren van on- en offline uitingen van ons bedrijf en onze klanten. Daarnaast ontwikkelt hij zich op het gebied van webdevelopment en online marketing.

Projectmanager Ties Rademacher
SEO Specialist & Copywriter Sjoerd Hansen

Vanuit een intensieve en prettige samenwerking tussen TIC Online Marketing en Result Internetmarketing creëert Sjoerd converterende webteksten voor onze klanten en zorgt hij ervoor dat de teksten in de zoekmachines vindbaar worden.

Onze klanten

Dit zijn een aantal van onze klanten

Onze 3 pijlers

De pijlers waar TIC Online Marketing voor staat

Strategie & advies

Weet jij op welke doelgroep jij je het beste kunt focussen, en hoe je je doelgroep bereikt? Hoe ga je ervoor zorgen dat zij niet om jou heen kunnen? Spar eens met onze online marketingspecialisten, volg een training of vraag om consultancy!
Strategie & advies →

Design & Development

Online wil je goed voor de dag komen. Het eerste wat mensen immers doen zodra ze over jouw bedrijf horen, is even je website bekijken. Wij helpen je heel graag aan een mooie website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines!
Design & Development →

Online Marketing

Je hebt het allemaal al voorbij horen komen. SEO, SEA, Content Marketing... Maar wat is voor jouw bedrijf geschikt en hoe ga je dit insteken? Laat je ontzorgen door onze experts. Wij zetten succesvolle campagnes voor je op en realiseren jouw online groei!
Online Marketing →