Over TIC

Lees hier alles over ons bedrijf en team!

De toegevoegde waarde van TIC

TIC is een online marketing bureau waarbij een integere en rendabele samenwerking met onze klanten voorop staat. Snelle verkopers hebben we niet, trucjes om alleen op korte termijn resultaat te behalen gebruiken we niet. Wij geloven namelijk dat voor ieder bedrijf duurzame online groei veel meer oplevert. Vanaf het uitstippelen van je online marketing strategie tot het bouwen van je website en het verzorgen van online marketing, staan we daarom als partner naast je. Samen gaan we voor duurzame online groei. Om succesvol en prettig met onze klanten samen te werken, staan er een aantal pijlers in ons bedrijf centraal.

 

 

Waarden waar wij voor staan

Expertise

Expertise

Omdat we de mogelijkheden van online marketing voor jouw bedrijf zo goed mogelijk willen benutten, is ons bedrijf opgedeeld in specialismen. Op die manier wordt elk onderdeel van je project door een specialist uitgevoerd. Dat zie je terug in de resultaten.
Lange termijn visie

Lange termijn visie

Zoals gezegd, geloven wij dat duurzame online groei het meeste oplevert. Daarom hanteren we geen technieken om bijvoorbeeld Google op korte termijn om de tuin te leiden, maar zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt én blijft.
Onderbouwd beslissingen nemen

Onderbouwd beslissingen nemen

We zien jouw investering in online marketing alsof het onze eigen investering is. Daarom onderbouwen we al onze adviezen met data, waardoor de kans op succes groter wordt.
Transparantie

Transparantie

Iedere maand sturen we je een rapportage voor het uitgevoerde werk en de behaalde resultaten. Ook kun je 24/7 via een duidelijk online dashboard de behaalde resultaten eenvoudig aflezen. Zo heb je altijd inzicht in wat we doen en wat het je oplevert.
Betrokkenheid

Betrokkenheid

Zien we kansen voor je bedrijf waar we met online marketing slim op in kunnen inspelen, zodat we het rendement van de online inspanningen kunnen vergroten? Dan hoor je van ons en doen we vrijblijvend een voorstel om op de kansen in te spelen.
Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Als klant krijg je één contactpersoon die alle ins en outs van de online marketing voor jouw bedrijf kent. Dat werkt prettig en snel.
24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Je kunt ons 24/7 contacten op de manier die jij prettig vindt: per chat, e-mail of telefoon. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Dan komen we bij je langs of ontvangen we je bij ons op kantoor.

Ons team

Wij stellen ons graag aan je voor!

Online Marketing consultant

Timo Brock

Als eigenaar van TIC Online Marketing is Timo tien jaar geleden gestart met het opzetten van diverse internet concepten. Inmiddels ligt de focus op online marketing en heeft Timo vele bedrijven online aan successen geholpen.
Timo Brock Draaiend logo TIC Online Marketing

Account manager

Paul Brock

Tijdens het succes van zijn webshop heeft hij de interesse voor SEO ontwikkeld. Paul blinkt uit in het creatief omspringen met SEO campagnes zodat ze rendabel zijn. Verzorgen van interne bedrijfsprocessen, onderzoeken en klantcontact zijn overige specialismen van hem. Veel van onze klanten zijn blij met zijn proactieve houding en het vermogen kritisch mee te denken.
Draaiend logo TIC Online Marketing

Webdeveloper & Online Marketeer

Rianne Schouwstra

Als webdeveloper kent ze het belang van een goede, technische SEO basis van een website voor de lange termijn. Daarnaast houdt ze ook van de uitdagingen die adverteren, social media en conversie optimalisatie met zich meebrengen. En nog meer van goede resultaten natuurlijk!
Rianne Schouwstra Draaiend logo TIC Online Marketing

Grafisch vormgever

Daniël de Leeuw

Bij TIC vervult Daniël de rol van communicatie en multimedia designer. Hij houdt zich bezig met het ontwerpen en creëren van on- en offline uitingen van ons bedrijf en onze klanten. Daarnaast ontwikkelt hij zich op het gebied van webdevelopment en online marketing.
Daniel de Leeuw Draaiend logo TIC Online Marketing

SEO Specialist & Copywriter

Sjoerd Hansen

Vanuit een intensieve en prettige samenwerking tussen TIC Online Marketing en Result Internetmarketing creëert Sjoerd converterende webteksten voor onze klanten en zorgt hij ervoor dat de teksten in de zoekmachines vindbaar worden.
Sjoerd Hansen Draaiend logo TIC Online Marketing

Onze werkwijze

TIC is een full service online marketing bureau. Onze werkwijze valt op te delen in 3 belangrijke pijlers: Strategie & Advies, Design & Development en Online Marketing. Bij het doorlopen van dit proces behalen wij online succes. Al onze diensten behoren tot een van de pijlers.

Strategie advies Bewinkel

Strategie & Advies

Weet jij op welke doelgroep jij je het beste kunt focussen, en hoe je je doelgroep bereikt? Hoe ga je ervoor zorgen dat zij niet om jou heen kunnen? Spar eens met onze online marketingspecialisten, volg een training of vraag om consultancy!

Strategie & Advies

Design & Development

Online wil je goed voor de dag komen. Het eerste wat mensen immers doen zodra ze over jouw bedrijf horen, is even je website bekijken. Wij helpen je heel graag aan een mooie website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines!

Design & Development
Webdevelopment
Online Marketing werkvorm

Online Marketing

Je hebt het allemaal al voorbij horen komen. SEO, SEA, Content Marketing… Maar wat is voor jouw bedrijf geschikt en hoe ga je dit insteken? Laat je ontzorgen door onze experts. Wij zetten succesvolle campagnes voor je op en realiseren jouw online groei!

Online Marketing

Waar kunnen we mee helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs voor een kopje koffie!

  Lees onze laatste artikelen

  WordPress: de belangrijkste voor- en nadelen
  WordPress: de belangrijkste voor- en nadelen
  Lees meer
  Wat is een Google penalty? Oorzaken en oplossingen
  Wat is een Google penalty? Oorzaken en oplossingen
  Lees meer
  SEO verbeteren? Volg dit praktische stappenplan
  SEO verbeteren? Volg dit praktische stappenplan
  Lees meer