Wie zijn wij?

TIC is een Online Marketing bureau uit Utrecht. Wij richten ons op de optimalisatie voor bedrijven op het internet. We realiseren nieuwe bezoekers door middel van SEO, SEA en conversie optimalisatie aan de hand van web Analytics. Dit allemaal met het doel om klanten te maken van je bezoekers!

Er zijn ontzettend veel bedrijven die gebruik maken van online media en ieder bedrijf wil met zijn website graag gevonden worden op het internet. Dit maakt het een uitdaging om op te vallen tussen de rest en je doelgroep te bereiken.

TIC Online marketing heeft hier jarenlange ervaring in en gaat deze uitdaging graag aan! Door deze ruime ervaring, kennis en de nauwe samenwerking met andere bedrijven in onze branche, weten wij wat werkt en wat niet. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt!

Onze diensten

Waarom TIC Online Marketing?

 • Groot kwalitatief netwerk aan websites
 • Eigen ‘SEO-lab’
 • Persoonlijk klantcontact
 • Wij leiden marketeers op tot SEO specialist
 • Jarenlange SEO ervaring
 • Professionele SEO tools

Onze missie, visie & kernwaarden

Wij maken bedrijven zichtbaar in de zoekmachines om meer bezoekers te genereren en de conversie te verhogen!

Wij gaan graag samen de uitdaging aan om de winst van jouw bedrijf te verhogen. Naast het optimaliseren van de zoekmachineresultaten en conversie, brengen we onze kennis ook graag over. Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Doel- en resultaatgericht, Efficiënt en Goede communicatie zijn onze kernwaarden. Bij de start van onze samenwerking formuleren we met jou de doelen en resultaten die op een afgesproken termijn behaald dienen te worden. We stippelen een strategie uit om hier zo efficiënt mogelijk aan te werken. We zorgen voor voldoende terugkoppel- en overlegmomenten waarbij de communicatie transparant en duidelijk is. Op deze manier streven we naar de best mogelijke resultaten voor jouw website!

Ons team

Timo

Timo

Oprichter / SEO Specialist

Met een brandend verlangen naar Online Succes is Timo tijdens zijn studie Information Engineering gestart met het opzetten van Online ideeën. Nu, acht jaar later heeft Timo vele websites tot een succes gemaakt.

  Christina

  Christina

  Online strategie

  Christina houdt zich bezig met de communicatie van TIC naar klanten en communicatie vanuit de eigen kanalen van TIC. Daarnaast doet zij ook SEO werk en creëert ze content voor de verschillende kanalen.

   Daniël

   Daniël

   Online Marketeer

   Door zijn studie Nieuwe media & Digitale cultuur heeft Daniël kritisch leren kijken naar online trends. Dit komt goed van pas bij het schrijven van blogs en het effectief inzetten van social media in online marketing strategieën.

    Benjamin

    Benjamin

    Online Marketeer

    Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie en zijn stage bij TIC is Benjamin een waardevolle aanvulling voor het team geworden. Benjamin heeft de focus liggen op SEA en SEO-strategieën uitstippelen.

     Paul

     Paul

     Online Marketeer

     Bij TIC is deze duizendpoot medeverantwoordelijk voor alles omtrent linkbuilding en de bijbehorende database. Door zijn brede ervaring ook binnen andere branches kan hij soms een mooie ‘’link’’ leggen naar nieuwe kansen.

      Martijn

      Martijn

      Online Marketeer

      Martijn is onze held uit het zuiden. Elke week reist hij vanuit Heerlen naar het mooie Utrecht om ons te verblijden met zijn zachte G en harde werk.

       Thijs

       Thijs

       Stagiair Online Marketing

        Jij?

        Jij?

        ?

        Kom jij ons team versterken? Kijk eens op onze vacaturepagina of stuur ons een mail waarin je vertelt wat jij aan ons team kunt toevoegen!