Content Marketing

Klanten trekken en behouden met behulp van content marketing Neem contact op!
Je weet dat content plaatsen belangrijk is, maar het ontbreekt je aan de tijd, inspiratie, kennis en ideeën om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Content (laten) schrijven om gevonden te worden in Google én je doelgroep te binden. Dat is het doel van Content marketing. Je kunt denken aan nieuwsberichten, tutorials, reviews, infographics en video’s.

Content, heb ik daar wel tijd voor?

Zoals je misschien al wel eens hebt gemerkt, kan dit behoorlijk tijdrovend zijn. Bovendien, hoe verzin je iedere keer weer de juiste onderwerpen om over te schrijven? En levert het nu eigenlijk wel iets op om al die tijd aan content te besteden?

Dit zijn veelal de vragen die men heeft als het gaat over de marketing van je site. Misschien ervaar je dat in de tijd dat jij één goed stuk content schrijft, je ook honderd andere nuttige dingen voor je bedrijf kunt doen. Daarom is content marketing vaak het ondergeschoven kindje.

Laat je helpen door onze content specialist. Hoe klinkt het als zij alle ideeën, onderwerpen en inspiratie aandraagt? En vervolgens ook die content voor jou ontwikkelt? Lijkt het je niet heerlijk om alles uit handen te geven aan specialisten en zelf je handen vrij te hebben voor je eigen specialisme?

Voordelen van content marketing

 

  • Klanten werven
    Bereik je klanten
  • SEO
    Door unieke content met de juiste focus woorden toe te voegen aan je pagina, zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in Google.
  • Betrouwbaar overkomen

Klaar om je website naar een volgend niveau te brengen?

Christina 030-2072770 christina@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Analyse & Strategie

We onderzoeken waar voor jou de kansen liggen in Google en op welke onderwerpen we het beste kunnen inhaken. Op basis van een zoekwoordanalyse ontwerpen we een contentstrategie en een contentkalender. In de contentkalender wordt opgenomen wanneer welke content gemaakt gaat worden en wie dit gaat doen.

Contentcreatie & Publicatie

Tijd om de huidige content van je site te optimaliseren en nieuwe content te creëren. Wil je dat onze specialisten dit voor je doen of doe je dit liever zelf met onze begeleiding? Het is allemaal mogelijk! Hier maken we gezamenlijk afspraken over.

Monitoring & Optimalisatie

De campagne wordt voortdurend gemonitord. Welke artikelen sloegen aan en welke juist niet? Is het organisch zoekverkeer gestegen door de artikelen? We evalueren de resultaten en optimaliseren het proces.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Outing Holland Development & Online Marketing

Outing Holland organiseert teambuilding activiteiten voor bedrijven. En niet zomaar activiteiten. Ze zijn leuk én leerzaam, waardoor ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van je team. TIC Online Marketing heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld en verzorgt zoekmachine optimalisatie.
Bekijk deze website →

Vintake Development & Online Marketing

Bij een uniek concept hoort een unieke website! Vintake doet echte wijn-intakes. Met hun wijnkennis en horeca-ervaring raden zij hun klanten wijnen aan. Vintake koopt topwijnen in en weet de krenten uit de pap te halen in ieder prijssegment.
Bekijk deze website →

Buy now