Google Ads uitbesteden

Wil je graag starten met Google Ads?

Merk je dat er niet genoeg wordt gedaan om je campagnes te verbeteren?

Vallen de behaalde resultaten door je huidige partij tegen?

Ben je opzoek naar een ervaren SEA speciallist?

Start met Online groeien

Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Lees verder

  Je weet dat je met Google Ads (voorheen AdWords) eenvoudig potentiële klanten kunt bereiken, maar het ontbreekt je aan kennis of tijd om zelf te adverteren. Of je hebt er misschien voor gekozen om Google Ads uit te besteden, maar de behaalde resultaten zijn niet naar je zin.

  Wat de reden ook is: het gevolg is dat je potentiële klanten op advertenties van je concurrenten klikken en daardoor bij hen uitkomen. Dat wil je voorkomen en daar kunnen we je bij helpen. Door ruim 10 jaar aan Google Ads (AdWords) ervaring, kunnen de specialisten van Google Ads bureau TIC je campagne tot een succes maken, zonder dat daarbij de kosten de pan uit rijzen.

  Zo maken onze Google Ads specialisten een succes van je campagne

  Omdat er steeds meer bedrijven via Google adverteren, worden de kosten per klik steeds hoger. Het gevolg is dat je klikbudget sneller op is en het lastiger wordt om je doelen te behalen. Daarom is onze aanpak op zo’n manier ingericht dat we ervoor zorgen dat de websitebezoekers die via je Google advertenties op je website komen zo relevant mogelijk zijn. Zo neemt de kans op conversie toe, dalen de klikkosten en wordt de kans dat je jouw doelen behaald een stuk groter. Concreet pakken onze Ads specialisten het als volgt aan:

  Onze werkwijze

  Zoekwoordenonderzoek

  Zoekwoordenonderzoek

  We onderzoeken op welke zoekwoorden je doelgroep zoekt en hoe vaak ze dat gemiddeld per maand doen. Daarbij kijken we ook naar de intentie achter de gevonden zoekwoorden. Een eenvoudig voorbeeld om dit te verduidelijken: de pagina die je nu aan het lezen bent is op ‘Google Ads uitbesteden’ geoptimaliseerd. De intentie achter dit zoekwoord is waarschijnlijk dat iemand Google Ads wilt uitbesteden. Daardoor levert dit zoekwoord voor ons relevante websitebezoekers op en is het een geschikt zoekwoord om online op te adverteren. Op dezelfde manier kijken we naar de woorden die we tijdens het zoekwoordenonderzoek voor jouw business tegenkomen. Daarmee voorkomen we dat we gaan adverteren op zoekwoorden die te abstract zijn en daardoor onnodig veel klikbudget kosten en irrelevante websitebezoekers opleveren.

  Landingpagina’s maken

  Omdat kliks op je Google advertenties geld kosten, wil je de kans zo groot mogelijk maken dat de websitebezoekers converteren, door bijvoorbeeld een aanvraag of bestelling te plaatsen. Daarom richten we de websitepagina’s waaraan je advertenties zijn gelinkt (dit noemen we de landingspagina’s) op zo’n manier in dat de kans op conversies zo groot mogelijk wordt. Bij het inrichten van de landingspagina’s passen we diverse technieken toe om de kans op succes te vergroten. Onder andere door de teksten op zo’n manier te schrijven, dat bezoekers worden geprikkeld om tot de gewenste acties over te gaan. Ook optimaliseren we de pagina’s op de zoekwoorden die in je advertenties worden verwerkt. Daardoor verbetert de algehele vindbaarheid van je website en kun je ook bezoekers uit de gratis zoekresultaten krijgen.

  Website van My Chiptuning
  Advertenties maken en metingen instellen

  Advertenties maken en metingen instellen

  Nadat we de landingspagina’s hebben gemaakt stellen we advertenties op die naar die pagina’s linken. Ook stellen we metingen in, zodat we de resultaten van de campagne in beeld kunnen brengen. Omdat we transparantie belangrijk vinden, krijg je toegang tot een online dashboard waarin je op een begrijpelijke manier 24/7 de resultaten van de campagne kunt bekijken.

  Rapporteren en optimaliseren

  Maandelijks ontvang je een heldere rapportage over de behaalde resultaten. Aan de hand van de verzamelde data gaan we over tot het optimaliseren van de advertenties en de landingspagina’s. Zo zetten we bijvoorbeeld advertenties die geld kosten maar niks opleveren uit en gaan we goed presterende advertenties optimaliseren, zodat het aantal conversies verder stijgt. Door de optimalisatie van je Google Ads campagne dalen de klikkosten en stijgen de conversies. Zo zorgen we ervoor dat je tegen zo laag mogelijke kosten het doel van je campagne behaald. Wil jij dat ook? Klik dan op één van de onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen.

  Waarom Google Ads uitbesteden aan TIC?

  Doordachte aanpak: de aanpak waarover we je net hebben verteld is op zo’n manier ingericht dat je klikkosten dalen en het aantal conversies stijgt. Daardoor dalen de kosten om je doelen te behalen.

  Transparantie: maandelijks hebben we contact over de voortgang. Ook krijg je toegang tot een online dashboard waarin je op een eenvoudige manier 24/7 de voortgang kunt bekijken.

  10+ jaar ervaring: onze Google Ads specialisten weten daardoor precies wat wel en wat niet werkt.

  Je krijgt een vast contactpersoon, zodat communiceren snel en gemakkelijk is.

  Wat bedrijven over ons zeggen

  • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

   Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

   Lees verder
  • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

   David Janssen van VPNOverview

   Lees verder
  • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

   Olaf van den Berg van Vintake

   Lees verder
  • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

   Joost Jansen van Bergsporter

   Lees verder
  • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

    

   Samuel Beltman van Autowinkel

   Lees verder