Maatwerk webapplicatie laten maken

Je wilt dat bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter en gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Maar standaard webapplicaties sluiten niet goed aan bij je wensen. Of sterker nog: er is nog geen applicatie die kan doen wat jij wilt. Dat is vervelend, want het zorgt voor frustratie bij je medewerkers of klanten. Een maatwerk webapplicatie laten maken is in dat geval een goede oplossing om die frustratie weg te nemen en er efficiëntie en gemak voor terug te geven.

Zo bouwen we de webapplicatie die doet wat jij wilt

Om ervoor te zorgen dat we de applicatie bouwen die de oplossing is voor jouw vraagstuk, doorlopen we de volgende stappen:

Onze werkwijze

Conceptontwikkeling

We plannen een afspraak met je in om je wensen te inventariseren. Ook voeren we vaak een brainstormsessie uit. Op die manier focussen we niet alleen op het huidige probleem, maar zoemen we ook uit om eventuele aanvullende wensen in kaart te brengen waaraan de webapplicatie moet voldoen.

Interactieontwerp

We ontwerpen de (work)flows en wireframes voor de webapplicatie. Zie dit als de bouwtekeningen van de applicatie waarin is terug te zien hoe bepaalde processen uitgevoerd kunnen worden en welke functionaliteiten daarbij nodig zijn. Ook houden we rekening met aandachtspunten op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Applicatie ontwikkeling

Nadat het interactieontwerp is gemaakt, bouwen we een prototype van de webapplicatie. In deze omgeving testen we of de applicatie goed functioneert en prettig werkt. Als we de puntjes op de i hebben gezet, bouwen we de applicatie en leveren we hem op.

Waarom jouw webapplicatie door TIC laten maken?

  • We vertalen je wensen naar een maatwerkoplossing. Zo doet de applicatie precies wat jij wilt.

  • Bij de ontwikkeling van je applicatie houden we rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen van functionaliteiten.

  • Efficiëntie en gemak: alle applicaties die wij ontwikkelen zijn gericht op efficiëntie en gebruiksgemak. Een webapplicatie moet het werkleven van de eindgebruikers immers prettiger maken.

  • Het ontwikkelproces delen we op in deelprojecten, zodat eventuele bijsturing gemakkelijk wordt. Zo blijven we gedurende het gehele ontwikkelproces flexibel.

Vertel ons waar jij een webapplicatie voor wilt laten ontwikkelen

Welke processen wil jij efficiënter en gemakkelijker inrichten? Druk op een van de onderstaande knoppen en vertel het ons. We plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in.

Neem contact op Bel ons direct

Buy now