Webapplicatie laten maken

Maak het jezelf makkelijk. Optimaliseer bedrijfsprocessen en ontlast jezelf en collega's van onnodig tijdsintensief werk. Neem contact op!
Verbeter je bedrijfsprocessen en bespaar geld en tijd: kies voor een webapplicatie op maat!

We keep it simple! De webapplicaties die we maken zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor efficiëntie. Samen met jou zorgen we voor een applicatie die bij de eindgebruiker past. En de applicatie moet het leven van die eindgebruiker makkelijker maken. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen ingewikkelde functionaliteiten ingebouwd kunnen worden. We zorgen er enkel voor dat die functionaliteit én de rest van de applicatie werkt als een zonnetje.

Efficiëntie & Gebruiksgemak

– Ontlast het personeel binnen je bedrijf van onnodig tijdsintensief werk en zorg ervoor dat zij zich kunnen richten op hun belangrijke taken. Efficiëntie en gebruiksgemak dus! Vaak kun je kiezen voor bestaande applicaties die voor een deel aansluiten op de wensen van je bedrijf. Met het doen van een aantal concessies heb je er een gevonden, maar moet je nog uren aan de slag met het op zo’n manier inrichten ervan, dat hij bruikbaar is. Er zijn altijd onderdelen in een standaard applicatie die net niet aansluiten op jullie workflow. En je wilde juist het leven van je eindgebruiker makkelijker maken.

Dus.. Een webapplicatie op maat

– Want: je wil dat de applicatie volledig aansluit op je behoefte en die van de eindgebruiker. Hij moet ontworpen zijn voor jullie werkzaamheden en alle functionaliteiten bevatten. Bespaar jezelf de zoektocht naar een applicatie die ‘in de buurt komt’ van wat je wil en investeer in eentje die gemaakt is naar jouw wens. Wij adviseren graag over de mogelijkheden van de applicatie en helpen de functionaliteiten af te stemmen op de doelstelling die je voor ogen hebt.

De workflow binnen je bedrijf makkelijker maken?

Timo Brock 030 20 72 770 hello@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Inventarisatie

Graag brengen we je wensen en doelen in kaart. We komen zoveel mogelijk relevante informatie te weten. We willen graag je business begrijpen. Waar lopen jullie nu tegen aan en op welke manier kan de efficiëntie verbeterd worden? Maar ook: wat zijn je doelstellingen en wat is je visie? Waar hecht je waarde aan?

Design & Feedback

Met de informatie die we ontvangen hebben in de inventarisatie kunnen we aan de slag met het ontwerp van de applicatie. Gebruikersgemak en efficiëntie staan hierbij hoog in het vaandel.

Development

Wanneer je akkoord bent met het design begint het ontwikkelproces. Je applicatie wordt ontwikkeld en getest. De voortgang van het proces kun je inzien! We leveren je applicatie op en regelen graag alles eromheen, zoals e-mailadres, domeinnaam, hosting en implementatie.

Doorlopende Optimalisatie

Wanneer de webapplicatie live staat, dan begint het vaak pas. Om optimaal resultaat te behalen dient een systeem doorontwikkeld te worden.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
Heldro IJs Design & Development

In het zuiden van Nederland is Heldro IJs toch echt wel een begrip. De makers van dit ambachtelijke ijs waren naast hun nieuwe salon in Nijmegen ook toe aan een nieuwe website! En dat is gelukt..
Bekijk deze website →

Frites Atelier Amsterdam Development

De nieuwe website van Frites Atelier Amsterdam hebben we met veel plezier ontwikkeld. Natuurlijk is er veldonderzoek gedaan door die heerlijke friet van Sergio Herman eens te proeven met het team. Naast het geven van een bezoekje aan de nieuwe website, is een bezoekje aan één van de ateliers zeker de moeite waard!
Bekijk deze website →

Buy now