Maatwerk webapplicatie laten maken

Je wilt dat bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter en gemakkelijker uitgevoerd kunnen worden. Maar standaard webapplicaties sluiten niet goed aan bij je wensen. Of sterker nog: er is nog geen applicatie die kan doen wat jij wilt. Dat is vervelend, want het zorgt voor frustratie bij je medewerkers of klanten. Een maatwerk webapplicatie laten maken is in dat geval een goede oplossing om die frustratie weg te nemen en er efficiëntie en gemak voor terug te geven. Neem contact op!

Zo bouwen we de webapplicatie die doet wat jij wilt

Om ervoor te zorgen dat we de applicatie bouwen die de oplossing is voor jouw vraagstuk, doorlopen we de volgende stappen:

Conceptontwikkeling

We plannen een afspraak met je in om je wensen te inventariseren. Ook voeren we vaak een brainstormsessie uit. Op die manier focussen we niet alleen op het huidige probleem, maar zoemen we ook uit om eventuele aanvullende wensen in kaart te brengen waaraan de webapplicatie moet voldoen.

Interactieontwerp

We ontwerpen de (work)flows en wireframes voor de webapplicatie. Zie dit als de bouwtekeningen van de applicatie waarin is terug te zien hoe bepaalde processen uitgevoerd kunnen worden en welke functionaliteiten daarbij nodig zijn. Ook houden we rekening met aandachtspunten op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Applicatie ontwikkeling

Nadat het interactieontwerp is gemaakt, bouwen we een prototype van de webapplicatie. In deze omgeving testen we of de applicatie goed functioneert en prettig werkt. Als we de puntjes op de i hebben gezet, bouwen we de applicatie en leveren we hem op.

Waarom jouw webapplicatie door TIC laten maken?

  • We vertalen je wensen naar een maatwerkoplossing. Zo doet de applicatie precies wat jij wilt.
  • Bij de ontwikkeling van je applicatie houden we rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen van functionaliteiten.
  • Efficiëntie en gemak: alle applicaties die wij ontwikkelen zijn gericht op efficiëntie en gebruiksgemak. Een webapplicatie moet het werkleven van de eindgebruikers immers prettiger maken.
  • Het ontwikkelproces delen we op in deelprojecten, zodat eventuele bijsturing gemakkelijk wordt. Zo blijven we gedurende het gehele ontwikkelproces flexibel.

Vertel ons waar jij een webapplicatie voor wilt laten ontwikkelen

Welke processen wil jij efficiënter en gemakkelijker inrichten? Druk op een van de onderstaande knoppen en vertel het ons. We plannen graag een vrijblijvende afspraak met je in.

Offerte aanvragen030 – 20 72 770

De workflow binnen je bedrijf makkelijker maken?

Timo Brock 030 20 72 770 hello@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Inventarisatie

Graag brengen we je wensen en doelen in kaart. We komen zoveel mogelijk relevante informatie te weten. We willen graag je business begrijpen. Waar lopen jullie nu tegen aan en op welke manier kan de efficiëntie verbeterd worden? Maar ook: wat zijn je doelstellingen en wat is je visie? Waar hecht je waarde aan?

Design & Feedback

Met de informatie die we ontvangen hebben in de inventarisatie kunnen we aan de slag met het ontwerp van de applicatie. Gebruikersgemak en efficiëntie staan hierbij hoog in het vaandel.

Development

Wanneer je akkoord bent met het design begint het ontwikkelproces. Je applicatie wordt ontwikkeld en getest. De voortgang van het proces kun je inzien! We leveren je applicatie op en regelen graag alles eromheen, zoals e-mailadres, domeinnaam, hosting en implementatie.

Doorlopende Optimalisatie

Wanneer de webapplicatie live staat, dan begint het vaak pas. Om optimaal resultaat te behalen dient een systeem doorontwikkeld te worden.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Outing Holland Development & Online Marketing

Outing Holland organiseert teambuilding activiteiten voor bedrijven. En niet zomaar activiteiten. Ze zijn leuk én leerzaam, waardoor ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van je team. TIC Online Marketing heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld en verzorgt zoekmachine optimalisatie.
Bekijk deze website →

Vintake Development & Online Marketing

Bij een uniek concept hoort een unieke website! Vintake doet echte wijn-intakes. Met hun wijnkennis en horeca-ervaring raden zij hun klanten wijnen aan. Vintake koopt topwijnen in en weet de krenten uit de pap te halen in ieder prijssegment.
Bekijk deze website →

Buy now