Gratis Google Ads Scan & Advies

Krijg je dikke facturen van Google, maar boek je geen resultaat?

Kleine troost: je bent (helaas) niet de enige. We krijgen namelijk iedere maand aanvragen voor onze gratis Google Ads scan (voorheen Google Adwords) om accounts te controleren. En elke keer is er hetzelfde de hand: het geld vliegt eruit, terwijl de resultaten tegenvallen.

Ons advies: zet je campagnes NU op pauze en vraag de Google Ads scan aan. Wij duiken in jouw campagnes en geven je concrete adviezen die direct voor verbetering kunnen zorgen. De Google Ads scan en het advies zijn gratis, zonder addertjes onder het gras.
Google Ads Scan aanvragen

4,8 36 reviews

Hoe gaat de Google Ads scan in zijn werk?

Dien je aanvraag in.

We nemen telefonisch contact met je op voor een intake van maximaal 10 minuten en om de toegang te regelen tot jouw Google Ads account. Geen zorgen, na de scan kunnen we onze toegang weer ongedaan maken.

Binnen twee weken na de intake voeren we de Google Ads scan uit.

We plannen een afspraak bij ons op kantoor om de uitkomsten van de Google Ads scan en de adviezen door te nemen. Tijdens dit gesprek geven we je praktische tips die je direct kunt toepassen.

Twee weken na onze afspraak nemen we telefonisch contact met je op om te vragen of het is gelukt om de tips te implementeren en wat de resultaten zijn. Niet om te pushen, maar omdat we er waarde aan hechten dat je online groeit.

Waar kijken we naar?

Of je niet onnodig veel betaalt voor kliks.

Welke zoekwoorden de meeste leads/klanten kunnen opleveren.

Of je voldoende zichtbaar bent in de zoekresultaten of dat concurrenten jouw advertenties vaak wegdrukken.

Of je geen kliks krijgt van mensen buiten je werkgebied.

Of je geen klikkosten maakt voor irrelevante zoekwoorden.

En nog veel meer issues.

Geen zorgen, je zit nergens aan vast

De Google Ads scan en het Google Ads advies zijn geheel vrijblijvend. Mocht je naar aanleiding van onze adviezen behoefte hebben aan ondersteuning, dan kun je ons inhuren. Maar dat is dus optioneel.

 

    Wat maakt jullie Google Ads scan en advies uniek?

    We nemen een telefonische intake af om jouw doelgroep en doelstellingen goed te begrijpen. Met die kennis kunnen we een maatwerk Google Ads scan uitvoeren en maatwerk advies geven.

    Bovendien bespreken we de adviezen in een gratis gesprek. Dit alles maakt onze aanpak uniek en waardevoller dan gratis Google Ads scans waarbij er een standaard checklist wordt afgewerkt.