Online marketing strategie

Gestructureerd en datagericht aan de slag met marketing Neem contact op!
Waar moet je beginnen als het gaat om online marketing? Er zijn ontzettend veel opties, maar welke zijn geschikt voor jouw bedrijf?

De online marketing strategie (ook wel internet marketing strategie) van het bedrijf bepaalt jouw online succes. Weet jij waar je op dit moment in de markt staat ten opzichte van de concurrenten en wat er nodig is om je te onderscheiden?

Wat is een online marketing strategie? –

Een online marketing strategie is een online koers die gericht is op het realiseren van je marketingdoelstellingen. Je richt je hierbij op het creëren van onderscheidend vermogen voor je potentiële klant. Misschien weet jij al heel goed waar je heen wilt met je bedrijf maar heb je dit nog niet uitgewerkt. Het zal je niet verbazen dat goed uitgewerkte marketing strategieën zorgen voor het beste resultaat. Ze helpen je om je kanalen en mediavormen op zo’n manier in te zetten, dat deze aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen. In je online marketing strategie komen in ieder geval de volgende aspecten naar voren:

  • De visie en organisatiestructuur
  • De huidige markt en je doelgroep
  • Concrete doelstellingen en duidelijke KPI’s (Kritische succesfactoren)
  • Je online positionering
  • Doelen vertalen naar online activiteiten
  • Consequenties
  • (optioneel) De branding van je bedrijf

 
We helpen je graag met het doorlopen van alle stappen om tot een goede strategie te komen waarmee jij online succes behaalt. Of dit nu betekent dat je website hoger in Google scoort, op Social Media beter zichtbaar wordt of dat de conversie verhoogd wordt. 

 

Wij helpen je graag met het opzetten van jouw online strategie!

Christina 030 20 72 770 christina@ticonlinemarketing.nl

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
My Chiptuningfiles Zoekmachine Optimalisatie & Conversie Optimalisatie

Mychiptuningfiles.com is een betrouwbare leverancier voor hoge kwaliteit en op maat gemaakte tuning software files in slechts 4 eenvoudige stappen. Wij van TIC hebben de website zoekmachine technisch geoptimaliseerd en zijn nog wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. De website heeft sindsdien een groei van 250% ten opzichte van het voorgaan jaar gehad.
Bekijk deze website →

PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Buy now