SEO uitbesteden

Verbeter je vindbaarheid in Google

  • Staan je concurrenten boven je in de zoekresultaten?
  • Heb je weinig websitebezoekers?
  • Of vallen de behaalde resultaten van je huidige SEO partij tegen?

Vraag dan vrijblijvend een sparringsessie aan. We bespreken wat je tot nu toe hebt gedaan om je vindbaarheid in Google te verbeteren en we kijken waar het beter kan. Ook vertellen we je hoe wij je daarmee kunnen helpen als je SEO aan ons uitbesteed, zodat jouw website structureel kan bijdragen aan jouw online groei.

Ontdek wat de SEO kansen voor jouw bedrijf zijn en vraag vrijblijvend de sparringsessie aan. Binnen 24 uur nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. De sparringsessie is zonder verdere verplichtingen.

Ik wil groeien!
Funnel

SEO uitbesteden: zo pakken we het aan

In hoofdlijnen bestaat SEO uit 3 onderdelen:

  1. Een website die technisch goed werkt
  2. Content waarin de juiste zoekwoorden zijn verwerkt
  3. Inkomende links/verwijzingen van andere websites

Veel SEO bureaus richten zich met name op het tweede en derde onderdeel, omdat het ze aan technische kennis ontbreekt. Wij hebben technische SEO specialisten in dienst waardoor we ons op alle drie de onderdelen kunnen richten en de kans op hoge posities in Google groter wordt. Als je SEO aan ons uitbesteed kun je de volgende aanpak van ons verwachten:

Stap voor stap naar betere online vindbaarheid

1. Intake en doelen stellen

Wat zijn je ambities?

We plannen een intakegesprek in om kennis met je te maken, je verwachtingen in kaart te brengen en doelstellingen te formuleren. Zo is het vanaf de start van het project duidelijk wat je van ons verwacht en wat je investering moet opleveren.

2. Nulmeting

Waar sta je nu?

Wat zijn je huidige posities in Google? Hoe snel laad je website? Hoeveel bezoekers heb je gemiddeld per maand? Hoeveel offerteaanvragen en/of verkopen levert je website op? Om je toekomstige online groei te kunnen monitoren voeren we een nulmeting uit waar we al dit soort zaken in meenemen.

3. Onderzoek en advies

Wat zoekt je doelgroep?

Op welke zoekwoorden zoekt je doelgroep en hoe vaak doen ze dat? En is het haalbaar om op de gevonden zoekwoorden op pagina 1 in Google te ranken? Met het zoekwoordenonderzoek brengen we dit voor je in kaart.

4. Optimalisatie en creatie

Basis voor SEO succes

Met de bevindingen uit de nulmeting en het zoekwoordenonderzoek optimaliseren we de techniek van je website en de content (teksten, afbeeldingen etc.). Als er nieuwe content moet worden gecreëerd, dan kunnen we dat ook verzorgen.

5. Linkbuilding

Linkjes leggen

Het aantal inkomende links van externe websites en de kwaliteit van die links zorgen ervoor dat de autoriteit van jouw website groeit en Google je hoger in de zoekresultaten plaatst. Wij gaan op zoek naar relevante linkmogelijkheden en regelen de links voor je.

6. Rapporteren en bijsturen

Goed, beter, best!

Maandelijks evalueren we de behaalde resultaten, sturen we waar nodig bij en ontvang je een rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast kun je via een online dashboard 24/7 de voortgang van het project volgen.

Waarom SEO uitbesteden?

Bewezen aanpak

Onze aanpak voor SEO is door en door getest. Op ons eigen netwerk van ruim 300 websites en op vele klantcases. Daardoor kunnen we vrijwel met zekerheid zeggen dat we ook jouw website online vindbaar kunnen maken.

Duurzame online groei

Trucjes die op korte termijn je vindbaarheid verbeteren, maar op lange termijn een averechts effect hebben, gebruiken we niet. We gaan voor duurzame online groei.

Transparantie

Als je SEO aan ons uitbesteed, ontvang je maandelijks een rapportage over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast krijg je toegang tot een online dashboard waarin je 24/7 de voortgang van het project kunt bekijken.

Eén aanspreekpunt

Je krijgt één contactpersoon, zodat communiceren snel en gemakkelijk gaat. Dat werkt fijn.

Dit zeggen klanten over ons

SEO cases

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van de omvang van het project. De volgende factoren hebben een grote invloed op de kosten:

  • De omvang van het SEO onderzoek: voor hoeveel producten en/of diensten we de zoekwoorden en de online concurrentie gaan onderzoeken.
  • Het schrijfwerk: het aantal websiteteksten dat we optimaliseren en de lengte van de teksten.
  • Promotiewerk: het aantal zoekwoorden waarop je in de zoekmachines gevonden wilt worden en waarvoor we dus inkomende links gaan verzamelen.

Omdat ieder project uniek is en daarmee ook de omvang van de investering, horen we graag wat jouw online ambities zijn, zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Neem contact op.

Bij de meeste projecten zijn de eerste resultaten binnen twee maanden zichtbaar. In de eerste twee maanden voeren we het zoekwoorden- en concurrentieonderzoek uit. Ook optimaliseren we de website, waardoor de posities op de gekozen zoekwoorden in de meeste gevallen beginnen te stijgen.

In de maanden daarna (waarin we de website online gaan promoten) stijgen de posities verder. Daardoor neemt het aantal websitebezoekers, en daarmee het aantal leads en klanten, toe.

Afhankelijk van wat de concurrentie aan online vindbaarheid doet, wordt de vindbaarheid van je website steeds beter en wordt het rendement gaandeweg steeds groter.

Ondanks dat de investering in SEO vaak op de langere termijn pas echt een hoog rendement oplevert, is het grote voordeel dat wanneer je de SEO werkzaamheden stilzet, je nog steeds van je investering profiteert. Je verdwijnt immers niet van de ene op de andere dag uit de zoekresultaten.

Jazeker, zowel voor kleine als grote projecten kun je onze SEO specialisten inhuren.

Ja dat kan. Voor diverse klanten en andere online marketing bureaus voeren we bijvoorbeeld alleen de werkzaamheden uit om de website online te promoten of schrijven we enkel de websiteteksten. Kortom, je kunt bij ons terecht voor complete SEO trajecten, maar ook voor de uitvoering van specifieke onderdelen.

Ja, dat doen we. Lokale zoekmachine optimalisatie levert over het algemeen snel resultaat op. Dat komt omdat je vaak met minder sterke concurrentie te maken hebt.

Als lokale ondernemer kan het daardoor zeer interessant zijn om in SEO te investeren.