Website laten maken Utrecht

Wil jij een website die:

  • Leads en klanten oplevert
  • Goed vindbaar is in Google
  • Bliksemsnel wordt geladen
  • Eenvoudig zelf te beheren is
  • Goed beveiligd is tegen hacking
  • Voldoet aan de AVG

6 keer een ‘ja’? Laat je website (of webshop) dan maken door TIC Online Marketing uit Utrecht. Onze websitebouwers bouwen jouw nieuwe website op maat in WordPress, zodat hij aan al jouw wensen en eisen voldoet. Neem contact met ons op en leg jouw ideeën vrijblijvend aan ons voor.

Contact

TIC Online Marketing: Dé websitebouwer uit Utrecht

‘Samen voor online groei’. Daar staan onze webbouwers uit Utrecht voor. Want zeg nu zelf: een ‘mooie’ website tovert een 😊 op jouw gezicht, maar die buigt al snel om naar een ☹ als er vervolgens geen leads en klanten binnenkomen, toch?

Precies! Laat jouw website daarom door ons maken. Wij zorgen ervoor dat hij er niet alleen goed uitziet, maar ook gaat bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen.

Stap voor stap naar jouw nieuwe website

1.Intake en doelen stellen

Wat moet jouw nieuwe website opleveren? Welke functionaliteiten zijn een must? Is de huisstijl van jouw bedrijf nog goed of is er een update nodig?

Kortom, we bespreken alles wat er nodig is voor een goede online uitstraling en groei.

2. Plan voor leads en klanten (optioneel)

Op welke zoekwoorden moet de nieuwe website vindbaar worden? Via welke kanalen ga je websitebezoekers genereren?

In tegenstelling tot 99% procent van andere partijen die websites bouwen, maken we een plan om ervoor te zorgen dat je straks niet alleen een nieuwe website hebt, maar ook nieuwe leads en klanten.

3. Concepten uitwerken

We werken diverse concepten uit voor de nieuwe website waarin een mooie uitstraling en functioneel design samen komen.

We verzorgen het complete plaatje. Dus ook de menustructuur en opvallende call to actions (bijvoorbeeld offerteknoppen, bestelknoppen, enzovoorts).

4. Bouwen, finetunen en opleveren

Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, starten onze developers met het bouwen van jouw website.

We geven je toegang tot de ontwikkelomgeving, zodat je alles op de voet kunt volgen tot de livegang.

5. Promotie (optioneel)

Een nieuwe website laten maken zonder hem daarna te promoten (SEO, SEA, social media etc.) is het perfecte recept voor een investering die weinig tot niks gaat opleveren.

Promotie is dus een must. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de online marketing voor je uit handen nemen. De keuze is aan jou.

Ik weet genoeg en wil vrijblijvend een voorstel ontvangen

Werk waar we trots op zijn

Waarom je website door TIC laten bouwen?

Betrouwbare hosting

In tegenstelling tot prijsvechters, waarbij de hosting en dus je website geregeld offline is, hosten we je website op een kwalitatief goede omgeving. Concreet kun je erop rekenen dat je website maar liefst 99% van de tijd online staat. Dat is een hogere score dan vele andere websitebouwers je bieden.

Correcte weergave op desktop, tablet en mobiel

Je website wordt op maat gemaakt en werkt daardoor uitstekend op alle apparaten.

Veilig en up-to-date

Over updates hoef je je geen zorgen te maken. Wij houden alles bij en checken ook of je website na een update nog goed functioneert. Doordat je website altijd up-to-date is, wordt de kans op hacking een stuk kleiner.

Korte laadtijden

Websites die traag laden ranken minder goed in Google. Bovendien haken websitebezoekers snel af als ze te lang moeten wachten.

24/7 support

Vragen? Wij staan voor je klaar.

Eenvoudig zelf te beheren

Content toevoegen en verwijderen is eenvoudig. Geen tijd of zin om het zelf te doen? Dan doen wij het voor je.

Veelgestelde vragen

Als indicatie kun je rekening houden met een vanafprijs van €3.000,-. Iedere website is maatwerk. De investering is afhankelijk van de grootte van de website, de functionaliteiten en het ontwerp.

Nee, de kosten voor het maken van de website zijn eenmalig. Wel zijn er terugkerende kosten om de website in de lucht te houden. Denk aan de hosting, technische updates en het verlengen van de domeinnaam.

Dat hangt af van onze beschikbaarheid op het moment dat je een offerte aanvraagt. Op dat moment kijken we naar de planning en bespreken we de mogelijkheden.

Direct weten wanneer jouw website live zou kunnen gaan? Neem contact op voor onze actuele beschikbaarheid.

Ja, dat doen we regelmatig. Bekijk onze verhuisservice.

We werken voornamelijk in WordPress. Afhankelijk van je wensen werken we met pagebuilders (drag and drop) of bouwen we je website volledig op maat.

Jazeker. Sterker nog: we hebben een eigen netwerk van ruim 300 webshops en weten als geen ander wat er nodig is voor e-commerce. Bekijk onze dienstverlening voor webshops.

Ja. In principe bouwen we al onze websites op zo’n manier dat je eenvoudig zelf content kunt toevoegen en verwijderen, maar we kunnen het volledige beheer uit handen nemen als je dat prettiger vindt.

We kunnen alle werkzaamheden voor de online marketing oppakken. Denk aan SEO en SEA (zowel voor Google als Bing), social media marketing, e-mailmarketing en marketing automation.

Binnen ons bedrijf heeft iedereen zijn eigen specialisaties, waardoor ieder onderdeel van online marketing door een specialist wordt opgepakt. Dat zie je terug in de resultaten voor jouw bedrijf.

Ja, iedere website leveren we op met een cookiebanner die aan de AVG voldoet, inclusief een maatwerk privacyverklaring. Daarnaast zorgen we ervoor dat Google Analytics goed wordt ingesteld zodat je aan de AVG voldoet.

Website laten bouwen? Neem contact op

Wat doen we nog meer als website bouwer?

De afgelopen jaren hebben wij honderden websites gebouwd voor bedrijven in Utrecht. Websites door ons gebouwd helpen organisaties aan duizenden extra bezoekers en klanten. Naast websites maken kunnen wij nog meer! Denk bijvoorbeeld aan onderstaande diensten.

Webshops bouwen
Websites verhuizen
Huisstijl ontwerpen
Maatwerk webdesign
Marketing advies
Marketing trainingen