Online marketing bureau Breda

Je krijgt minder klanten binnen dan je had gehoopt en je weet dat je dat met online marketing kunt veranderen. Alleen ontbreekt het je aan kennis of tijd om de juiste acties te nemen. Ondertussen maken je concurrenten flinke stappen en loop je onbedoeld potentiële klanten mis… Dat wil je niet en dus wil je een online marketing bureau uit Breda inschakelen.

Met deze werkwijzen laten we jouw bedrijf online groeien

TIC is een Full-service online marketing bureau. Daarbij worden alle onderdelen van online marketing vanuit een online strategie op elkaar afgestemd en versterken ze elkaar. Dat versterkende effect zorgt voor meer online groei voor jouw bedrijf.

Naast onze full service aanpak, helpen we je natuurlijk ook graag met losse of alleen enkele onderdelen van online marketing. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf.

Om de meeste optimale online groei te realiseren voor onze klanten hebben we ons bedrijf in verschillende specialisaties opgedeeld. Alle verschillende onderdelen van online marketing worden door specialisten.

TIC Online Marketing bureau Breda

Tijdens onze kennismaking ontvang je een waardevol cadeau

Plan een kennismakingsgesprek in zodat je ons kunt vertellen wat de online groei ambities zijn van jouw bedrijf. We zorgen er voor dat het een waardevolle kennismaking wordt. Naast dat we je ambities bespreken en we je vertellen hoe we die met online marketing kunnen realiseren, ontvang je namelijk een waardevol cadeau.
Een cadeau wat erg nuttig gaat zijn om jouw groei ambitie te bereiken, dat weten we zeker.

Waarom online marketing aan TIC Breda uitbesteden?

Transparantie: we maken een online dashboard aan waarin je eenvoudig 24/7 de voortgang en de behaalde resultaten kunt bekijken. Daarnaast nemen we regelmatig contact met je op om eventuele acties te bespreken en vragen te beantwoorden.

Ervaring: TIC Online Marketing is al ruim 10 jaar actief in de online marketing, mede doordat we de ontwikkelingen in de markt dagelijks volgen en onze werkwijze daarop aanpassen. Met TIC haal je dus jouw eigen online marketingafdeling in huis, waarvan het kennisniveau altijd op pijl is en blijft.

Specialisme: voor elk onderdeel van online marketing gaat er een specialist voor je aan het werk, zodat we de beste resultaten voor je kunnen behalen.

Korte lijntjes: Je krijgt één contactpersoon. Zo blijven de lijntjes kort en is het prettig communiceren.

Online groeien in Breda?

Wat bedrijven over ons zeggen