SEO uitbesteden

Je weet dat het belangrijk is om te werken aan de vindbaarheid van je website in de zoekmachines, maar hebt niet de tijd of capaciteit om hiermee aan de slag te gaan. Dan is het verstandig om SEO uit te besteden!

Wij helpen je graag bij het zichtbaar maken van jouw site, zodat jij meer bezoekers en uiteindelijk meer aanvragen of aankopen genereert. 

Juiste strategie

Om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk uit je SEO campagne haalt, doen wij eerst onderzoek. We analyseren je site op alle mogelijke manieren en onderzoeken welke kansen er liggen in de zoekmachines. Na deze SEO analyse stellen we een strategie op, welke de leidraad vormt voor de gehele campagne.

Techniek, content & autoriteit

Door de techniek in orde te maken, zorgen we ervoor dat de basis van je site in orde is. Daarnaast ontwikkelen of optimaliseren we de content van jouw site op zo’n manier dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt. In deze gerichte content worden zoekwoorden verwerkt die jouw zichtbaarheid in Google vergroten. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de autoriteit van je site. Met behulp van kwalitatieve verwijzingen zorgen we ervoor dat je domeinautoriteit vergroot wordt.

Offerte aanvragen030 – 20 72 770

Proactief projectmanagement

Voor het vergroten van het aantal aanvragen of aankopen via je site is er vaak meer nodig dan alleen SEO. Vanaf het begin van je campagne meten we alles wat er op je website gebeurt. Zo zien we welk effect onze werkzaamheden hebben, maar ook wat er moet gebeuren om je website steeds beter te laten presteren. Zo kan het zijn dat je veel bezoekers hebt op je website, maar een te klein percentage overgaat tot een aankoop of aanvraag. In dat geval zouden we conversie optimalisatie kunnen adviseren.

Het belangrijkste is dat wij houden van transparantie en actief jouw SEO-campagne leiden. We denken graag mee en zorgen ervoor dat online kansen niet onbenut blijven. Zo kun jij je richten op datgene waar jij goed in bent en zorgen wij voor de online groei.

Waar kun je op rekenen

  • Duurzaam resultaat: We zorgen dat je website nu en in de toekomst goed vindbaar is. Daarom hanteren we geen trucjes die op korte termijn snel resultaat opleveren, maar op lange termijn je vindbaarheid kunnen beschadigen.
  • Transparantie: we richten een online dashboard voor je in waarmee je 24/7 de voortgang en de behaalde resultaten kunt bekijken.
  • Altijd op de hoogte van wat wij leveren en belangrijker: wat het voor jou oplevert
  • Ervaren (10+ jaar) SEO-specialisten die kennis hebben van zaken. Vuur maar eens wat vragen op ons af, test eens hoever onze kennis reikt.

Ja, ik wil meer bezoekers op mijn website!

Timo Brock 030 20 72 770 timo@ticonlinemarketing.nl

Veelgestelde vragen

SEO staat voor search engine optimization en zorgt ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Er maken zoals eerder genoemd ontzettend veel mensen gebruik van Google. Dit maakt het een interessant platform om je doelgroep te bereiken.
SEO heeft eigenlijk drie pijlers: Techniek, Content en Populariteit. Bij het technische aspect kun je denken aan de structuur en snelheid van je site. De content draait om je focus zoekwoorden en relevantie van de teksten, infographics en video’s op je site. De populariteit hangt af van de online verwijzingen naar jouw website, online PR en social media.
Voor alle SEO teksten die wij schrijven passen we standaard copywriting toe. Je hebt immers weinig aan een tekst die goed vindbaar is, maar je bezoekers niet weet te prikkelen om contact met je op te nemen of een aankoop bij je te doen.
Dit is afhankelijk van je wensen, de lengte van de teksten en de hoeveelheid pagina's die geschreven moeten worden. Neem contact met ons op en wij doen een passend voorstel.
Ja, naast SEO teksten schrijven we voor diverse klanten op regelmatige basis blogartikelen. Onze ervaring daarbij is dat bloggen het meeste oplevert als je eerst een goede blogstrategie uitwerkt waarin je de doelen, de strategie, de tijdsplanning en het budget opneemt. Meer informatie over het laten schrijven van blogs.