Boven in de zoekresultaten verschijnen en snel gevonden worden op internet?

Dan is zoekmachine optimalisatie wat voor jouw website!

Search Engine Optimization (verkort: SEO), ofwel zoekmachine optimalisatie, staat voor de optimalisatie van een website om een betere vindbaarheid in de zoekmachines (Google bijv.) te bewerkstelligen. Het behalen van een goede positie in de zoekmachines is cruciaal voor de vindbaarheid van je site en daarmee doorslaggevend voor het realiseren van een hoger bezoekersaantal en meer potentiële klanten.

Maar hoe weet je waar zoekmachines naar op zoek zijn en hoe kun je een website bouwen die zowel voldoet aan de eisen van je bezoekers, als die van de zoekmachines? Hoe zorg je ervoor dat jouw online voorkomen winstgevend wordt?

TIC heeft haar eigen visie op zoekmachine optimalisatie en heeft hier door de juiste online marketing strategie voor haar klanten vele successen mee behaald. Door gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring zorgen wij voor meer bezoekers naar jouw website. Hieronder een voorbeeld van een stijging van 90% in het organische zoekverkeer voor een van onze klanten.

organisch-zoekverkeer

Is jouw bedrijf ook toe aan een boost in de zoekmachines om zo het bezoekersaantal en de omzet te vergroten? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk projecten waar wij trots op zijn!

     

Expertise van TIC

Meer dan 10 jaar ervaring
Creatieve Online Marketeers
Professionele tools
Een enorm netwerk
Eigen kweekvijver
   
Ja, ik kom graag in contact met jullie!