Hoger in Google door zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) staat voor de optimalisatie van een website om een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing te bewerkstelligen. Het behalen van een goede positie in de zoekmachines is cruciaal voor de vindbaarheid van je site en daarmee doorslaggevend voor het realiseren van een hoger bezoekersaantal en meer potentiële klanten.

Wij zorgen ervoor dat je website voldoet aan de eisen van de bezoekers én de zoekmachines, waardoor je online vindbaarheid gerealiseerd wordt. Is jouw bedrijf ook toe aan een boost in de zoekmachines om zo het bezoekersaantal en de omzet te vergroten? Vraag direct advies aan!

Direct advies aanvragen

On Site SEO

Aan de hand van een uitgebreide technische analyse krijg je een op maat gemaakt verbeterplan om jouw website zoekmachine geoptimaliseerd te maken. Daarnaast geven we advies over de website content. Waar nodig helpen we je met het doorvoeren van deze verbeteringen. Hierdoor zorgen we samen voor een stabiele basis voor Off-Site SEO werkzaamheden.

Off-Site SEO

Off-site SEO staat voor het nemen van acties om de domeinautoriteit en je ranking in de zoekmachines te verhogen. Een zoekwoordonderzoek legt de basis voor de Off-Site SEO werkzaamheden. Uit dit onderzoek komen de focuswoorden die voor organische groei kunnen zorgen. Deze focus zoekwoorden worden gebruikt in mooie gastblogs en kwalitatieve linkbuilding.

Waarom je vindbaarheid in Google verhogen?

Weet je niet waarom je zoekmachine optimalisatie moet (laten) uitvoeren? De afbeelding hiernaast schetst een beeld van het doorklikratio in Google. Google heeft momenteel in Nederland een zoekmachine marktaandeel van ongeveer 93%. Dit is dus veruit de meest gebruikte zoekmachine. Het doorklikratio is het percentage van kliks op een advertentie, link of weergave in de zoekresultaten. Het eerste resultaat in Google heeft een doorklikratio van zo’n 33%. Het tweede resultaat 15.36% en het derde resultaat 9.67 procent. Na de eerste resultaten daalt het doorklikratio dus drastisch. Vanaf de tweede pagina is dit onder de procent. Het is dus ontzettend nuttig als je website op de eerste pagina van de zoekresultaten (het liefst in de top 3) van Google te vinden is.

Onze SEO diensten

Zoekwoord- en Concurrentie analyse

Wij onderzoeken op welke zoekwoorden jij de focus moet leggen om te scoren in de zoekmachines en winst te halen ten opzichte van je concurrenten!

Technische Analyse

Wij analyseren je website op technisch vlak en komen met een advies op maat. Dit advies geeft je handvatten om je website ‘zoekmachineproof’ maken.

Website Optimalisatie

Wij maken met behulp van een technische analyse, zoekwoordanalyse en/of een persoonlijk gesprek jouw website ‘zoekmachineproof’.

Linkbuilding

Wij verhogen je domeinautoriteit door middel van kwalitatieve en relevante backlinks en realiseren hiermee de vindbaarheid van je website. Klik hier voor meer informatie!

Gastbloggen

Onze copywriters schrijven kwalitatieve en relevante artikelen voor andere platformen die we door laten linken naar jouw website.

Consultancy

Wil je eenmalig SEO advies of doorlopende begeleiding bij het optimaliseren van je website? Til jouw campagnes naar een hoger niveau met behulp van SEO consultancy!