Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zorg ervoor dat mensen als eerst bij het product of de dienst op jouw website uitkomen. Neem contact op!
Word eerder gevonden dan je concurrenten. Op naar de eerste plekken in Google!

Wist jij dat 98% van de internetters de zoekmachine gebruikt om informatie te vinden? En dat 90% niet verder kijkt dat de eerste resultatenpagina? Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten jou kunnen vinden in Google. Op die manier kun je met je website meer bezoekers afvangen en groei realiseren.

Wat is SEO?

– SEO staat voor search engine optimization en zorgt ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Er maken zoals eerder genoemd ontzettend veel mensen gebruik van Google. Dit maakt het een ontzettend interessant platform om je doelgroep te bereiken.

Hoe werkt SEO?

– SEO heeft eigenlijk drie pijlers: Techniek, Content en Populariteit. Bij het technische aspect kun je denken aan de structuur en snelheid van je site. De content draait om je focus zoekwoorden en relevantie van de teksten, infographics en video’s op je site. De populariteit hangt af van de online verwijzingen naar jouw website, online PR en social media.

Ja, ik wil meer bezoekers op mijn website!

Timo Brock 030 20 72 770 timo@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Techniek

Je website dient technisch in orde gemaakt te worden voor de zoekmachines. We stellen graag een technisch optimalisatie rapport voor je op. Er wordt o.a. gekeken waarin jij een handig overzicht hebt van alle technische aspecten die verbeterd dienen te worden.

Content

Kwalitatieve content op je website is van groot belang. Je wil je huidige en potentiële klanten bedienen. Op basis van een zoekwoord- en concurrentie analyse wordt een contentstrategie uitgedacht. Aan de hand van deze strategie kan huidige content op je website geoptimaliseerd worden en nieuwe content worden geschreven.

Populariteit

Voor Google is de populariteit van je website belangrijk. Dit wordt onder andere gemeten door het aantal websites dat naar jouw website verwijst. Hier gaat het niet alleen om het aantal links, maar voornamelijk om de kwaliteit ervan. Lees hier meer over linkbuilding.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Outing Holland Development & Online Marketing

Outing Holland organiseert teambuilding activiteiten voor bedrijven. En niet zomaar activiteiten. Ze zijn leuk én leerzaam, waardoor ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van je team. TIC Online Marketing heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld en verzorgt zoekmachine optimalisatie.
Bekijk deze website →

Vintake Development & Online Marketing

Bij een uniek concept hoort een unieke website! Vintake doet echte wijn-intakes. Met hun wijnkennis en horeca-ervaring raden zij hun klanten wijnen aan. Vintake koopt topwijnen in en weet de krenten uit de pap te halen in ieder prijssegment.
Bekijk deze website →

Buy now