Online marketing trainingen

Vertel ons voor welk vraagstuk jij een online marketing training wilt

Je wilt met je organisatie inspelen op de kansen die online marketing je biedt, maar de benodigde kennis is niet aanwezig in je bedrijf. Misschien heb je alleen op een specifiek onderdeel behoefte aan meer kennis of wil je juist voor een brede stevige basiskennis zorgen.

Wat de reden ook is, de online marketing trainingen van TIC worden voor jou op maat gemaakt, zodat ze optimaal aansluiten bij de ontwikkelbehoefte en het kennisniveau binnen je bedrijf. Daardoor wordt de kans dat je de bedrijfsdoelstellingen realiseert een stuk groter en verspil je geen tijd en geld aan kennis waar niks mee wordt gedaan of die al aanwezig is.

Voor dit soort vragen zijn online marketing trainingen het ideale antwoord

Welke zoekopdrachten voert onze doelgroep in Google in en hoe kunnen we bepalen op welke zoekopdrachten we ons het beste kunnen richten, zodat we onze doelen behalen?

 • Onze website rankt niet goed in Google. Hoe kunnen we dat veranderen en welke activiteiten leveren het snelst het meeste resultaat op?
 • Hoe kunnen we Google Adverteren het beste inzetten en hoe halen we meer rendement uit bestaande campagnes?
 • Welke online marketing middelen zijn er, welk middel zetten we voor welk doel in en hoe kunnen we met behulp van een doordachte strategie ervoor zorgen dat de onderdelen elkaar versterken
 • Onze website is naar beste weten opgezet en we krijgen veel websitebezoekers, maar het levert weinig op. Hoe kunnen we de oorzaken in kaart brengen en wat kunnen we vervolgens doen om het  resultaat te verbeteren?
 • Welke Social-media kanalen zijn het meest geschikt voor ons bedrijf en hoe zetten we die kanalen in?
 • We hebben een lokaal bedrijf. Hoe zorgen we ervoor dat we in de nabije omgeving online beter gevonden worden?
 • Hoe maken we de online marketing inspanningen meetbaar? Welke tools zijn hiervoor geschikt, hoe gebruiken we ze en hoe analyseren we de data?

En zo zijn er nog tientallen vragen te bedenken waar je door het volgen van een training antwoord op kunt krijgen.

Vertel ons voor welk vraagstuk jij een online marketing training wilt

Met welk vraagstuk op online marketing gebied loop jij rond? Vertelt het ons door via een van de onderstaande knoppen contact met ons op te nemen. We doen je graag een voorstel voor een op maat gemaakte training, zodat je de kansen die online marketing je biedt optimaal kunt benutten.

Waarom online marketing trainingen van TIC?

We hebben 10+ jaar aan praktijkervaring. Daardoor weten we wat wel en wat niet werkt. Tijdens onze trainingen leren we je medewerkers precies datgene waarmee ze vooruit komen.

Onze trainingen worden op maat gemaakt, daardoor sluiten ze perfect aan op het kennisniveau en de leerdoelen.

Wil je na het volgen van de training ondersteuning bij de implementatie van het geleerde? Geen probleem! Binnen ons bedrijf werken we met specialisten, waardoor je voor elk onderdeel van online marketing de beste ondersteuning krijgt.

Door het volgen van online marketing trainingen heb je geen maandelijkse kosten voor het beheren van online marketing campagnes. Daardoor houd je budget over voor andere belangrijke investeringen.

Geïnteresseerd in een training op maat?

Wat bedrijven over ons zeggen

 • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

  Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

  Lees verder
 • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

  David Janssen van VPNOverview

  Lees verder
 • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

  Olaf van den Berg van Vintake

  Lees verder
 • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

  Joost Jansen van Joost Jansen

  Lees verder
 • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

   

  Samuel Beltman van Autowinkel

  Lees verder