Online marketing trainingen

Geen maandelijkse kosten voor het beheren van jouw online campagnes. Ga zelf aan de slag met online marketing! Neem contact op!
Investeer in jezelf én in je bedrijf: breid je marketingkennis uit!

Wil jij je kennis verbreden op het gebied van SEO, SEA, E-mail marketing en/of conversie optimalisatie? Dat kan! Laat je opleiden en inspireren door een van de marketingspecialisten van Mark@ing, onze vaste partner in het geven van online marketing trainingen!  We bieden verschillende trainingen aan, waarin diepgaande kennis wordt gedeeld. We leren je werken met de online marketing tools en leren je hoe jij meer traffic, inzicht en conversies realiseert.

Basistraining Online Marketing

– Leer hoe je met Google Analytics om moet gaan, welke verschillende vormen van online marketing er zijn en hoe je deze toepast en ben je in staat om meer resultaat te boeken uit de website die je beheert.

Training Google Analytics, Google Mijn Bedrijf en Google Tag Manager

– Leer werken met de bovenstaande programma’s, interpreteer belangrijke data en vertaal deze door naar verbeteringen van je website en campagnes.

SEO Training

– Stap in de wereld van zoekmachine optimalisatie. Leer hoe je een zoekwoordonderzoek moet doen, op welke techniek je moet letten en waar je rekening mee moet houden als het gaat om content voor je website. Ook Linkbuilding komt aan bod!

SEA Training

– Leer om te gaan met het adverteerprogramma van Google: Google Ads (voorheen Adwords). Je bent na deze cursus in staat om zelf een campagne op te zetten en in te richten, resultaten te meten en analyseren en je campagne te optimaliseren.

Training conversie optimalisatie

Herken de conversie obstakels in je website en weet hoe je data uit Google Analytics gebruikt om deze obstakels weg te nemen. Daarnaast leer je welke tools je kunt inzetten om pijnpunten op je website te ontdekken en leer je hoe je veelgemaakte conversie-obstakels kunt vermijden!

Online marketing training volgen?

Christina 030 20 72 770 christina@ticonlinemarketing.nl

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
My Chiptuningfiles Zoekmachine Optimalisatie & Conversie Optimalisatie

Mychiptuningfiles.com is een betrouwbare leverancier voor hoge kwaliteit en op maat gemaakte tuning software files in slechts 4 eenvoudige stappen. Wij van TIC hebben de website zoekmachine technisch geoptimaliseerd en zijn nog wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. De website heeft sindsdien een groei van 250% ten opzichte van het voorgaan jaar gehad.
Bekijk deze website →

PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Buy now