Maatwerk WordPress website laten maken

Meer leads en klanten met een maatwerk website

  • Schaam je je voor hoe jouw website eruit ziet?
  • Heb je het maken van een nieuwe website al 10 keer vooruitgeschoven in je planning?
  • Zijn de leads en klanten die via je website binnenkomen op één hand te tellen?
  • Kun je 3 koppen koffie zetten voordat je website is geladen?
  • Is het toevoegen van nieuwe content op je website een struggle en schiet je bloeddruk alleen al bij de gedachte daaraan omhoog?

Dan is het tijd om een sparringsessie met onze WordPress specialisten in te plannen. Ze vragen je het hemd van je lijf. Bijvoorbeeld waarin je vindt dat de huidige website tekort schiet en welke functionaliteiten je wilt toevoegen. Ook bespreken we wat de doelstellingen zijn die je met de website wilt behalen.

Na het gesprek heb je een scherp beeld van waar jouw nieuwe maatwerk WordPress website aan moet voldoen. En hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Daarna is de keuze aan jou wat je met ons advies doet. Binnen 24 uur bellen we je om een afspraak in te plannen. Online of op kantoor, jij kiest. De sparringsessie krijg je van ons en is zonder verdere verplichtingen.

Ik wil groeien!
Een intakegesprek inventariseren

Ontwerpen, bouwen en online groeien

Natuurlijk moet je nieuwe website er mooi uitzien en goed functioneren. Maar het belangrijkste is dat je een website laat maken die bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen. Onze WordPress specialisten regelen dat voor je.

Stappenplan voor een succesvolle website

1. Intake en doelen stellen

Wat wil je bereiken?

Wie is je doelgroep? Wat zijn je doelstellingen? Welke functionaliteiten mogen niet in je website ontbreken? En wat verwacht je van onze samenwerking?

Al dit soort vragen bespreken we tijdens de intake. De uitkomsten gebruiken we later als input voor het bouwen van jouw maatwerk WordPress website.

2. Online strategie uitwerken

Plan voor leads en klanten

Een website maken zonder eerst een strategie uit te werken is alsof je aan een loterij meedoet. De kans dat je krijgt wat je wilt is 0,000…%. Bijzonder klein dus. Daarom werken we een online strategie uit, waardoor de kans op succes veel groter wordt.

Een onderdeel van de strategie is bijvoorbeeld op welke zoekwoorden de website online vindbaar moet worden en hoe we dat voor elkaar gaan krijgen.

3. Design ontwerpen

Mooi en functioneel

Je nieuwe website moet er natuurlijk mooi uitzien, maar het functionele aspect is net zo belangrijk. Zo moet het design het makkelijker maken om door de website te navigeren en moeten call to actions, zoals een offerteknop, visueel opvallen.

Onze designers zorgen voor een goede balans tussen de uitstraling en het functionele aspect.

4. Development en oplevering

Bouwen, finetunen en opleveren

Nadat je het design hebt goedgekeurd starten we met de ontwikkeling van je website. Tijdens dit proces krijg je toegang tot een testomgeving zodat je de voortgang kunt volgen.

Als de website af is presenteren we hem aan je en voeren we aan de hand van je terugkoppeling de laatste wijzigingen door. Daarna doen we de oplevering en gaat jouw maatwerk WordPress website live!

5. Online marketing (optioneel)

Promoot je website

Zie je website als een nieuwe winkel waarin je hebt geïnvesteerd. Zonder promotie wordt het knap lastig om potentiële klanten in je winkel te krijgen. Dat geldt dus ook voor je website.

Afhankelijk van de eerder opgestelde strategie gaan we daarom aan de slag met online marketing. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de online vindbaarheid om voor websitebezoekers te zorgen.

Waarom jouw WordPress website door TIC laten maken?

WordPress specialisten

Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring met het maken van maatwerk WordPress websites. Je kunt er dus op rekenen dat je website er professioneel uit komt te zien, snel wordt geladen en op mobiel, desktop, laptop en tablet goed werkt.

Professionele hosting

Goedkope websites worden vaak op goedkope hostingomgevingen gehost. Die omgevingen liggen er regelmatig uit. Daardoor is je website onbereikbaar en loop je leads en klanten mis. De websites die wij bouwen staan 99,9% van de tijd online. Een aanzienlijk hogere score dan vele andere webbouwers aanbieden.

Geen omkijken naar updates

Wij houden jouw WordPress Website up-to-date en voeren na een update controles uit om te kijken of alles nog goed functioneert. Dat geeft rust. Bovendien zorgen de updates ervoor dat de kans dat je website wordt gehackt aanzienlijk kleiner wordt.

Eenvoudig zelf content toevoegen

Je kunt eenvoudig zelf afbeeldingen, video’s, berichten en pagina’s aan je website toevoegen. Maar als je wilt kunnen we dit uit handen nemen.

Eén contactpersoon

Om snel en makkelijk te kunnen schakelen krijg je een vast contactpersoon die de bouw van jouw WordPress website coördineert.

Dit zeggen onze klanten

Veelgestelde vragen

Doordat we maatwerk WordPress websites bouwen werken we niet met standaardprijzen. De kosten voor een website zijn immers afhankelijk van je wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal templates dat voor de verschillende websitepagina’s moet worden gebouwd. En of er een chatfunctie moet komen. Neem contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen.

Dat hangt van onze planning af en hoe snel je input aan ons geeft. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid van onze WordPress specialisten.

Ja, dat doen we regelmatig. Meer informatie over websites verhuizen.

Gerelateerde cases

Nieuwe

website

Alto-Shaam website

Alto-Shaam Benelux

Bekijk case