Online marketing uitbesteden

Haal het maximale rendement uit jouw online marketing budget

Je weet dat online zichtbaarheid belangrijk is om potentiële klanten via je website binnen te krijgen. Maar je hebt de tijd niet om het werk zelf uit te voeren of je hebt al diverse dingen geprobeerd zonder goede resultaten. Het gevolg: je online zichtbaarheid is niet naar je zin en potentiële klanten gaan naar je concurrenten… Wil je dat op een eenvoudige manier voorkomen? Laat TIC je dan helpen.

Binnen ons bedrijf werken specialisten op de diverse onderdelen van online marketing. Zo krijg jij wat je waarschijnlijk ook aan jouw klanten levert: kwaliteit, en daardoor een goed resultaat.

Zo levert online marketing uitbesteden je het meeste op

Misschien wil je een specifiek onderdeel van online marketing uitbesteden (bijvoorbeeld SEO of SEA). Dat kan al een enorme verbetering voor je online zichtbaarheid opleveren en het aantal klanten dat via de website binnenkomt verhogen. Maar wil je het maximale uit online marketing halen? Dan raden we je aan om meerdere onderdelen tegelijk in te zetten.

Een voorbeeld

Stel dat je via Google wilt adverteren. Gaandeweg komen we erachter dat je advertenties op interessante zoekwoorden worden vertoond die nog niet in je website zijn verwerkt. Dan is het verstandig om die woorden in de websiteteksten te verwerken. Zo vinden potentiële klanten je niet alleen via advertenties, maar op termijn ook via de gratis zoekresultaten in Google. Kleine moeite, groot effect!

Wil je vrijblijvend sparren over hoe we online marketing het beste kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Druk dan op de onderstaande knop. We denken graag met je mee.

Online marketing uitbesteden?

Waarom online marketing aan TIC uitbesteden?

Voor ieder onderdeel van online marketing gaat een specialist voor je aan de slag, maar je hebt 1 vast contactpersoon. Dat werkt prettig.

We handelen op basis van data. Daardoor voorkomen we de uitvoering van nutteloze testen en dus het doen van onnodige investeringen.

Transparantie: je ontvangt maandelijks een rapportage over de voortgang en de behaalde resultaten.

10+ jaar ervaring in online marketing.

Liever een specifiek onderdeel van online marketing uitbesteden?

Misschien kun je bepaalde onderdelen van online marketing prima zelf uitvoeren en wil je alleen specifieke werkzaamheden uitbesteden. Geen probleem! Klik voor meer informatie op een van de onderstaande online marketing diensten waarbij je ondersteuning wilt.

Zoekmachine adverteren (SEA)
Zoekmachine optimaliseren (SEO)
Microsoft Ads
Social media marketing
Facebook adverteren
LinkedIn adverteren
Instagram adverteren
Content marketing
Conversie optimalisatie
Marketing automation
Affiliate marketing
E-mailmarketing

Wat bedrijven over ons zeggen

 • Wij werken sinds eind vorig jaar samen met Tic Online Marketing en zijn hier heel tevreden over. Ze denken heel goed mee, komen met nieuwe ideeën en denken mee over... Lees meer

  Linda Bosscher (Love2BeMama) Avatar Linda Bosscher (Love2BeMama)
  10 december 2020

  Fijne en transparante partij om mee samen te werken. Ze denken met ons mee, zien en benutten de kansen. Een partner die gezamenlijk succes nastreeft!

  Mitsubishi Elevator Europe Avatar Mitsubishi Elevator Europe
  10 december 2020

  Na een korte maar fijne stage gelopen te hebben bij TIC Online Marketing, raad ik dit bedrijf zeker aan. Een leuk jong team die op alle gebieden van websites goede... Lees meer

  MarkGDK Avatar MarkGDK
  10 oktober 2021
 • Na een fijne strategische sessie hebben we nieuwe inzichten gekregen voor onze Online Marketing aanpak!

  Roel Schatorjé Avatar Roel Schatorjé
  10 augustus 2021

  We zijn gaan samenwerken met TIC online marketing, vanwege een webshop softwaremigratie. Mijn zorgen over URL's en SEO heeft TIC helemaal weggenomen. Elke stap die gezet gaat worden, wordt van tevoren... Lees meer

  Marieke Migchelbrink Avatar Marieke Migchelbrink
  10 december 2020

  TIC heeft mij niet alleen goed, maar vooral ook pijlsnel geholpen. Nog dezelfde dag dat ik mijn vraag stelde waren de eerste stappen al gezet. De uiteindelijke terugkoppeling was ook... Lees meer

  Joris Avatar Joris
  10 december 2020
 • TIC denkt met je mee, is open en transparant en flexibel!

  Richard Beks Avatar Richard Beks
  10 april 2021

  Een club jonge mensen met veel kennis over SEO. Naast hun SEO ondersteuning, hebben ze onze huidige websites mee helpen ontwikkelen. TIC is altijd goed bereikbaar en in staat snel... Lees meer

  Outing Holland Avatar Outing Holland
  10 december 2020

  Ondanks dat ik geen directe opdracht had, heel goed en fijn op weg geholpen!

  Tom Verstraelen Avatar Tom Verstraelen
  10 december 2019

Online marketing cases