Social media marketing uitbesteden

Vallen je resultaten via Facebook tegen?

Groeit het aantal Instagram volgers niet?

Heb je het gevoel dat er meer in zit?

Ben je er klaar voor om meer resultaat uit je campagnes te halen?

Start met Online groeien

Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Lees verder

  Je weet dat je via social media je doelgroep kunt bereiken, maar het ontbreekt je aan kennis, inspiratie of tijd om de social media kanalen bij te houden. Ondertussen zie je regelmatig berichten en advertenties van je concurrenten voorbij komen… Die zichtbaarheid wil jij ook! Herkenbaar? Besteed social media marketing dan uit.

  Zo pakken onze social media specialisten het aan

  Doelgroep bepalen

  Intakegesprek

  Tijdens het intakegesprek inventariseren we welke doelgroep je wilt bereiken, wat je doelstellingen zijn en wat je budget voor social media marketing is. Ook brengen we in kaart wat je al op social media doet. Zijn er bijvoorbeeld bedrijfspagina’s die we kunnen gebruiken? Plaats je organische (gratis) berichten? Adverteer je op social media? En wat hebben je inspanningen tot nu toe opgeleverd?

  Onderzoek en social media strategie uitwerken

  Met de informatie uit de intake onderzoeken we welke social media kanalen we het beste kunnen inzetten. We kijken daarbij niet alleen naar de doelgroepen waar de verschillende social media kanalen zich op richten, maar onderzoeken ook of er kansen zijn waarop we kunnen inspelen. Bijvoorbeeld met een hashtagonderzoek, waarbij we onderzoeken met welke hashtags we het bereik van je berichten kunnen vergroten. Al onze bevindingen werken we uit in een social media strategie.

  Project uitwerken
  Marketing automation uitbesteden

  Social media advies en start werkzaamheden

  In een adviesgesprek presenteren we de opgestelde social media strategie en vertellen we je welke werkzaamheden daaraan gekoppeld zijn. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het maken van organische berichten, social media adverteren of een combinatie van beiden. De social media activiteiten worden samengevat in een contentkalender, zodat je weet wat wanneer wordt geplaatst. Bij akkoord op de voorgestelde strategie starten we de werkzaamheden.

  Meten, rapporteren en optimaliseren

  Om ervoor te zorgen dat je investering in social media zo rendabel mogelijk is, meten we continu de resultaten. Daardoor krijgen we gaandeweg steeds meer inzicht in wat wel en wat niet werkt bij jouw doelgroep en kunnen we de berichten en advertenties daarop optimaliseren. Om de resultaten inzichtelijk te maken ontvang je maandelijks een heldere rapportage.

  Online marketing strategie

  Vrijblijvend sparren over social media marketing?

  Waarom social media marketing uitbesteden aan TIC?

  In ons team heeft iedere medewerker zich in een kanaal van online marketing gespecialiseerd, zodat alle online kanalen optimaal benut worden. De social media voor jouw bedrijf wordt dus door een social media specialist opgepakt.

  We zijn transparant. Maandelijks rapporteren we over de uitgevoerde werkzaamheden en wat ons werk voor jouw bedrijf heeft opgeleverd.

  Onze werkwijze is gebaseerd op 10 jaar online marketing ervaring.

  Klanten die ons liken

  • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

   Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

   Lees verder
  • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

   David Janssen van VPNOverview

   Lees verder
  • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

   Olaf van den Berg van Vintake

   Lees verder
  • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

   Joost Jansen van Bergsporter

   Lees verder
  • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

    

   Samuel Beltman van Autowinkel

   Lees verder

  Veelgestelde vragen

  Dat hangt onder andere af van het aantal kanalen dat we inzetten en de hoeveelheid posts en/of advertenties die we maken. Social media marketing is dus altijd maatwerk.

  Ja, iedere post en advertentie leggen we ter goedkeuring aan je voor. Daarnaast hebben we regelmatig contact, omdat een ontwikkeling in jouw business input kan zijn voor het maken van content.

  Als je beeldmateriaal hebt graag, maar indien gewenst kunnen we de productie daarvan ook geheel uit handen nemen.