Social media marketing uitbesteden

Krijg volgers, fans en klanten

  • Wil je starten met social media?
  • Plaats je het ene na het andere bericht, maar levert het niks op?
  • Besteed je social media uit, maar like je de resultaten niet?
  • Betaal je je suf aan kliks voor advertenties, maar komt er geen lead of klant binnen?

Dan is het tijd om een sparringsessie met ons in te plannen. Tijdens de sessie bespreekt een social media specialist je doelstellingen en wat de mogelijkheden zijn om die met social media marketing te behalen. Ben je al actief op de socials? Dan kijken we naar wat er beter kan en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Vraag de sparringsessie aan en ontdek hoe jouw bedrijf met behulp van social media marketing kan groeien. Binnen één werkdag bellen we je om een afspraak in te plannen. No worries: de sessie is vrijblijvend en jij kiest waar we afspreken: online of op kantoor. De sparringsessie is zonder verdere verplichtingen.

Ik wil groeien!
Linkedinmobiel

Social media uitbesteden: zo werkt het

Op social media volgen de berichten en advertenties elkaar in rap tempo op. Dus om je doelgroep te bereiken en je doelstellingen te behalen is het belangrijk om:

  1. De juiste social platformen te selecteren waarop jouw doelgroep actief is
  2. Content te creëren waarmee je opvalt tussen alle berichten en advertenties van je concurrenten
  3. Landingspagina’s te maken die op je doelgroep zijn afgestemd
  4. Te voorkomen dat je een eendagsvlieg wordt, dus zichtbaar blijft

Met onze aanpak houden we rekening met al deze zaken.

Stap voor stap naar social media succes

1. Intake en doelen stellen

Wat wil je bereiken?

Waar sta je nu, waar wil je naartoe groeien, wie is je doelgroep en wat zijn je verwachtingen voor de samenwerking met ons? Dit soort zaken bespreken we tijdens het intakegesprek. Zo weten we precies wat je van ons verwacht en wat het rendement van je investering moet zijn.

2. Onderzoek en strategie

#Voorbereiding is het halve werk

Aan de hand van de intake bekijken we welke social media platformen we het beste kunnen inzetten om jouw doelstellingen te behalen. Ook doen we onderzoek naar kansen. Bijvoorbeeld met een hashtagonderzoek, waarbij we onderzoeken met welke hashtags we het bereik van je berichten kunnen vergroten. Alle bevindingen uit ons onderzoek werken we uit in een social media strategie.

3. Aan de slag

Let’s get social

We presenteren de uitgewerkte social media strategie aan je en de daaraan gekoppelde werkzaamheden. Denk aan het maken van berichten, advertenties, landingspagina voor op je website, enzovoorts. Alle activiteiten gieten we samen in een contentkalender. Zo weet je precies wat wanneer wordt gedaan. Na je goedkeuring plannen we het werk in en starten we. Let’s get social!

4. Rapporteren en optimaliseren

Goed, beter, best!

Gaandeweg leveren je social media activiteiten steeds meer data op die onze social media specialisten grondig doorspitten. Wat werkt wel en wat werkt niet bij jouw doelgroep? Met hun bevindingen optimaliseren ze je berichten en advertenties. De resultaten ontvang je maandelijks in een overzichtelijk rapportage, die jouw persoonlijke social media specialist met je doorneemt.

Waarom social media marketing uitbesteden aan TIC?

Focus

Social media is bij uitstek geschikt om een specifieke doelgroep te targeten, een band met hen op te bouwen en loyale klanten van ze te maken. Doordat we alleen focussen op de social media kanalen en de doelgroepen die voor jouw business relevant zijn, bespaar je een hoop geld en behaal je sneller je doelstellingen.

Structuur en transparantie

Doordat we jouw social media strategie in een contentkalander uitwerken weet je precies welke acties wanneer worden uitgevoerd. Bovendien maken we een online dashboard voor je waarin je 24/7 de behaalde resultaten van ons werk kunt bekijken.

Eén aanspreekpunt

Je krijgt één contactpersoon, zodat communiceren snel en gemakkelijk gaat. Dat werkt fijn.

10+ jaar ervaring

Onze social media specialisten maken geen kostbare beginnersfouten, dat scheelt jou een hoop geld en tijd dat je aan andere zaken kunt besteden.

Social media marketing uitbesteden?

Comments van onze klanten

Veelgestelde vragen

Dat hangt onder andere af van het aantal kanalen dat we inzetten en de hoeveelheid berichten en/of advertenties die we maken. Social media marketing is dus altijd maatwerk.

Ja, ieder bericht en advertentie leggen we ter goedkeuring aan je voor. Daarnaast hebben we regelmatig contact. Niet alleen over de voortgang, maar ook omdat een ontwikkeling in jouw business input kan zijn voor het maken van content.

Als je beeldmateriaal hebt graag, maar indien gewenst kunnen we de productie daarvan ook uit handen nemen.

ja, maar dan adviseren wij een training te volgen die je in staat stelt op een professionele manier je sociale kanalen te onderhouden.