SEO consultancy zoals jij het wilt

Je investeert veel tijd en geld in SEO, maar de resultaten zijn niet naar je zin.

Misschien komt het doordat je op bepaalde vlakken onvoldoende kennis hebt of het ontbreekt je simpelweg aan tijd om al het SEO werk goed uit te kunnen voeren. Of je nu op specifieke onderdelen ondersteuning wilt of het werk liever geheel uitbesteed: met SEO consultancy van TIC Online Marketing bepaal jij het.

In deze situaties is SEO consultancy een uitstekende oplossing. Je website is goed ingericht en geoptimaliseerd, maar toch… je website staat niet bovenaan in Google. Je wilt weten waar dat aan ligt.

  • Je wilt SEO inzetten voor je bedrijf om in Google beter gevonden te worden, maar je wilt of kunt daar geen vaste medewerker voor in dienst nemen.
  • Je gaat een nieuwe website laten bouwen en je wilt SEO advies over hoe je ervoor kunt zorgen dat de nieuwe website straks goed vindbaar is.
  • Je hebt naar beste weten zoekwoorden in je website verwerkt. Toch vraag je je af of het ook echt de zoekwoorden en zoekvragen zijn die je doelgroep online intypt als ze naar jouw producten of diensten zoeken.
  • Je weet dat technische SEO belangrijk is om je online vindbaarheid te verbeteren, maar in je bedrijf ontbreekt het aan de benodigde kennis om de techniek te optimaliseren.
  • Je gaat je website verhuizen en je wilt weten hoe je de impact op je online vindbaarheid zoveel mogelijk kunt beperken.

En zo zijn er nog vele andere situaties waarin SEO consultancy een prima oplossing is.

Waar kunnen wij je mee helpen op het gebied van SEO?

Vertel ons wat jouw vraagstuk is op het gebied van SEO. Druk op een van de onderstaande knoppen om contact met ons op te nemen. Onze SEO specialisten maken graag kennis met je om te kijken hoe ze je op het gebied van SEO vooruit kunnen helpen.

Ja, ik wil meer bezoekers op mijn website!

Waarom SEO consultancy van TIC Online Marketing?

Kennis van zaken: binnen TIC Online Marketing werken we met specialisten. Zo krijg je altijd de beste ondersteuning voor ieder vakgebied. Ook voor SEO is dat enorm belangrijk, omdat een verkeerde aanpak in een minder goede online vindbaarheid kan resulteren.

Flexibel: SEO consultancy van TIC is flexibel inzetbaar. Of het nu om een eenmalig consult gaat of om een langer traject, jij bepaalt wanneer en hoe vaak je ons inhuurt. We werken daarbij waar en wanneer jij dat wilt: bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.

Duurzame relaties en resultaten: We gebruiken geen trucjes om snel resultaten te behalen. We zorgen er liever voor dat je duurzaam online vindbaarheid wordt, zodat je website op de lange termijn blijft bijdragen aan je business.

Eén aanspreekpunt: je vaste contactpersoon kent je, weet wat er speelt en wat je verwacht. Dat scheelt veel onnodige communicatie.

Zeer brede ervaring in diverse branches: we doorgronden wat voor jouw doelgroep in relatie tot SEO belangrijk is.