SEA uitbesteden

Je wil zo snel mogelijk bovenaan in Google staan en zoveel mogelijk gericht verkeer naar je website krijgen. Je weet dat Google Adwords dé manier is om dit voor elkaar te krijgen, maar bezit niet de tijd of kennis om dit zelf op te pakken. Misschien heb je zelfs al campagnes lopen, maar vallen de resultaten tegen. Dan is het een goed idee om SEA uit te besteden. Neem contact op!
Adverteren op Google, zorg dat men jouw bedrijf kent!

Een succesvolle Adwords campagne instellen is inmiddels geen koud kunstje meer. Er zijn talloze mogelijkheden en instellingen waar je rekening mee dient te houden en Google heeft een hoop eisen waar je campagnes aan moeten voldoen. Daarnaast wil je een winstgevende Adwords campagne en dit bereik je alleen door op de juiste zoekwoorden te adverteren. Wanneer je niet zorgvuldig je zoekwoorden instelt kun je al snel verlies draaien.

Daarnaast gaat het niet enkel om je positie in Google, maar ook om je website zelf. Je hebt immers niets aan die advertentie als de bezoekers niet overgaan tot een aankoop van je product of dienst. Dit is dan ook de reden dat we ook kijken of je landingspagina’s optimalisaties nodig hebben. 

Wat is Google Ads precies?

Met behulp van Google Ads kun je in de zoekmachine adverteren. We noemen dit ook wel Search Engine Advertising (SEA). In Google kun je op twee manieren in de zoekresultaten zichtbaar zijn. In de advertentieruimte helemaal bovenaan en in de ruimte eronder: de organische zoekresultaten. Zie hiervoor de afbeelding.

 

 

Google Ads werkt als het ware als een veiling: wie het hoogst biedt bij het ranken op een zoekterm, staat op de eerste plek. Steeds meer bedrijven adverteren op Google en dat is niet zonder reden. Bedrijven die bovenaan staan in Google, worden onbewust gezien als een autoriteit in hun branche. Daarnaast gebruikt 90% van de zoekmachine gebruikers Google. Dit maakt Google een interessant platform om op te adverteren.

Offerte aanvragen030 – 20 72 770

SEO en SEA: een gouden combinatie

Misschien heb je tot nu toe alleen over zoekmachine adverteren nagedacht. Dan pakken we graag dit moment om je te wijzen op de voordelen van de combinatie met zoekmachine optimalisatie. Met SEA sta je bovenaan, maar betaal je voor iedere klik naar je site. Daarom is het aan te raden om ook SEO te overwegen. Zo kun je ervoor zorgen dat je organisch (zonder betaling voor kliks) ook bovenaan kunt staan in de zoekresultaten. Mocht er een tijd komen waarin je minder budget over hebt voor de advertenties, verlies je minder verkeer wanneer je ook in SEO hebt geïnvesteerd. In onderstaande figuur zie je hoe SEA en SEO zich tot elkaar kunnen verhouden.

 

 

Google Ads specialisten

TIC Online Marketing is gespecialiseerd in het adverteren met Google Ads. Wij helpen je graag bij het correct instellen van je campagnes. We ontlasten je van de rompslomp van berekeningen en instellen van campagnes en zorgen met behulp van data analyses dat er een optimale campagne draait. Het gebruik van Google Ads brengt de volgende voordelen met zich mee.

  • Direct bovenaan in Google en dus direct bezoekers op je website;
  • Precies jouw doelgroep aanspreken en binnenhalen;
  • Je investering terugverdienen met nieuwe klanten.

 

Vraag vrijblijvend een intake aan!

Christina van Bommel 030 20 72 770 christina@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

Onze werkwijze voor het opzetten van jouw zoekmachine advertentie

Onderzoek & Strategie

Je wil natuurlijk geen onnodige kosten maken. Daarom moeten we ervoor zorgen dat alleen mensen, die geïnteresseerd kunnen zijn in je product, klikken op de advertentie.

Dit kan bereikt worden door te onderzoeken waar jouw doelgroep op zoekt: een zoekwoordonderzoek. Zodra de zoekwoorden met de meeste potentie bekend zijn, wordt de campagnestructuur en de verdeling van het budget uitgedacht.

Campagne opzet

Zodra de strategie duidelijk is, kunnen de campagnes opgezet en ingericht worden. Het inrichten is maatwerk en wordt gedaan door advertentieteksten, extensies, zoekwoorden en targeting op maat toe te voegen.

Ook worden de conversiecodes aangeleverd zodat elke sale, bezoeker of aanvraag bijgehouden en teruggeleid kan worden. Zo kunnen we op basis van data de campagne optimaliseren.

Onderhoud & Optimalisatie

De Google Ads campagne wordt volgens een continu proces ontworpen, geïmplementeerd, geanalyseerd en geëvalueerd. Dit houdt in dat gedurende de gehele campagne steeds actief wordt bekeken hoe de resultaten gemaximaliseerd en de kosten geminimaliseerd kunnen worden. Door naar bijvoorbeeld bezoekersgedrag en kostenanalyses te kijken, weten we welke acties ondernomen dienen te worden om de campagne nog effectiever te maken.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Outing Holland Development & Online Marketing

Outing Holland organiseert teambuilding activiteiten voor bedrijven. En niet zomaar activiteiten. Ze zijn leuk én leerzaam, waardoor ze daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van je team. TIC Online Marketing heeft een compleet nieuwe website ontwikkeld en verzorgt zoekmachine optimalisatie.
Bekijk deze website →

Vintake Development & Online Marketing

Bij een uniek concept hoort een unieke website! Vintake doet echte wijn-intakes. Met hun wijnkennis en horeca-ervaring raden zij hun klanten wijnen aan. Vintake koopt topwijnen in en weet de krenten uit de pap te halen in ieder prijssegment.
Bekijk deze website →

Buy now