Swinkels Family Brewers
Online Marketing

Swinkels Family Brewers is een onafhankelijke familiebrouwer met een duidelijk doel: “Wij willen de wereld laten genieten van ons bier”. Dit doen zij door op verschillende locaties in de wereld te brouwen, maar ook door tegelijkertijd voet aan de grond in hun lokale markten. Ze rollen hun marketing-, verkoop- en productiewerkzaamheden wereldwijd verder uit voor een optimale dekking. Swinkels Family Brewers is ondermeer bekend van de merken Bavaria, La Trappe en Landerbräu.

89360 [Omgezet]

TIC Online Marketing helpt en ondersteund hierin door het verzamelen van de juiste e-commerce data en adviseert over gebruikersgedrag en conversiedoelen.

Resultaten

Vernieuwd online data dashboard

Nieuwe inzichten in aankoopgedrag

Ook weten hoe jouw website gevonden wordt?

Vraag dan onze gratis SEO scan aan!

Wat zeggen onze klanten zelf

 • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

  Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

  Lees verder
 • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

  David Janssen van VPNOverview

  Lees verder
 • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

  Olaf van den Berg van Vintake

  Lees verder
 • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

  Joost Jansen van Bergsporter

  Lees verder
 • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

   

  Samuel Beltman van Autowinkel

  Lees verder