Website migratie

Is het tijd om je website op te laten schonen?

Wil je geen online posities verliezen?

Mag er geen data verloren gaan?

Website migratie zonder kopzorgen?

Start met Online groeien

Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Lees verder

  Of je nu je website wilt vernieuwen, wilt overstappen naar een ander CMS of je website naar een andere domeinnaam wilt verhuizen: een website migratie kan best spannend zijn! Verlies je geen content? Gaat het aantal websitebezoekers niet dalen en functioneert alles straks nog goed?

  Geen zorgen! Bij TIC hebben we ruim 10 jaar ervaring met het migreren van websites en werken we volgens een beproefde aanpak.

  Zo maken we van jouw website migratie een succes

  Intake en nulmeting

  Om ervoor te zorgen dat je straks tevreden terugkijkt op een succesvolle migratie, beginnen we met een intake. Welke content moet worden behouden en wat moet weg? Wat moet geoptimaliseerd of toegevoegd worden? Daarnaast willen we graag weten welke doelen je met je website wilt behalen, zodat we je (indien gewenst) van online marketing advies kunnen voorzien.

  Na de intake voeren we een nulmeting uit om de effecten van de migratie achteraf vast te kunnen stellen. Tijdens de nulmeting brengen we onder andere je posities in Google, het aantal websitebezoekers en de externe backlinks die naar je website verwijzen in kaart. Op basis van deze informatie en de informatie uit de intake, maken we een migratieplan.

  Pre-migratie

  Wanneer je nieuwe website in een testomgeving staat, voeren we alle besproken wijzigingen uit het migratieplan door. Vervolgens voeren we controles uit om te kijken of de website technisch goed functioneert. We maken daarbij gebruik van checklists (gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring), zodat we geen belangrijke zaken over het hoofd zien.

  Migratie

  Als alle content van je website is gemigreerd, tools zijn gekoppeld (statistieken, Google Search Console enzovoorts) en de website technisch goed functioneert, zetten we de daadwerkelijke migratie in gang. Vervolgens doen we nogmaals een seo check, zodat we er zeker van zijn dat de website ook in een live omgeving goed functioneert.

  Controle en monitoring

  In de periode na de migratie blijven we controles uitvoeren en monitoren we de prestaties van de website. Geeft de website geen foutmeldingen? Laden pagina’s snel? Hoe ontwikkelen de posities zich in Google? En hoe zijn de prestaties in vergelijking met de situatie van voor de migratie?

  We informeren je over onze bevindingen en voeren indien nodig de laatste acties uit. Je hoeft zelf niets te doen, want dat is onze belofte: een website migratie zonder kopzorgen. Om ervoor te zorgen dat je na de migratie ook nergens omkijken naar hebt, sluiten we een onderhoudsabonnement af. Zo weet je zeker dat jouw website altijd technisch up to date is en goed blijft functioneren.

  Waarom jouw website door TIC laten migreren?

  Het team van TIC is opgedeeld in specialismen. Daardoor kun je erop rekenen dat voor ieder vakgebied van online marketing, dus ook voor website migraties, er een specialist voor je aan de slag gaat. Zo weet je zeker dat het werk vakkundig en goed wordt uitgevoerd.

  Onze dienstverlening gaat verder dan het migreren van websites en webshops. We kunnen je (optioneel) adviseren over hoe je website (beter) kan bijdragen aan het behalen van je doelstellingen. Een website is immers een investering die resultaat moet opleveren, nietwaar?

  Wanneer je jouw website door ons laat hosten, kun je uitgaan van de beste online beveiliging. Ook maken we dagelijks backups tot wel 1 jaar terug. Bij TIC is je website dus in veilige handen en hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van content of data.

  We hebben ruim 10 jaar ervaring met het bouwen en migreren van websites en webshops voor klanten. Ook beheren we een eigen netwerk van ruim 300 websites. Onze vakkennis is daardoor uitstekend.

  Mogen we jouw website ook migreren?

  Spreekt onze werkwijze je aan en wil je jouw website door TIC laten migreren? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je.

  Wat bedrijven over ons zeggen

  • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

   Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

   Lees verder
  • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

   David Janssen van VPNOverview

   Lees verder
  • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

   Olaf van den Berg van Vintake

   Lees verder
  • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

   Joost Jansen van Bergsporter

   Lees verder
  • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

    

   Samuel Beltman van Autowinkel

   Lees verder