Een WordPress website laten maken waarmee je jouw doelen behaalt

Zorg ervoor dat potentiële klanten niet om je heen kunnen! Kies voor een professionele, unieke en vindbare website die op mobiel goed werkt maar bovenal bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen Neem contact op!

Een groot deel van alle websites die online staan is in WordPress gebouwd. Maar slechts een klein gedeelte daarvan levert een bijdrage aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Daarom hebben we bij TIC onze aanpak op zo’n manier ingericht dat de kans zo groot mogelijk wordt om jouw doelen te behalen. Als het goed is, is dat ook precies wat je wilt als je een WordPress website laat maken. Je wilt je investering immers terugverdienen.

WordPress website

De meeste websites of webshops bouwen we in WordPress. We zijn ervaren WordPress specialisten. WordPress is daarnaast ook een handig systeem voor onze klanten. Je wil natuurlijk zo nu en dan wat wijzigingen doorvoeren, zoals een paar nieuwe afbeeldingen invoegen, pagina’s aanmaken of een blogartikel toevoegen. WordPress is uitermate geschikt om de website up-to-date te houden, zonder dat je hoeft te programmeren. Wij bouwen een site die aansluit op jouw wensen en de positionering van je bedrijf. Ben je net een nieuw bedrijf gestart en heb je nog geen duidelijke positionering? Dan denken we daar graag over mee. Deze is in onze ogen namelijk cruciaal voor een goede website die aansluit bij jouw doelgroep.

Offerte aanvragen030 – 20 72 770

Vindbaarheid van je website

Naast het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van je website, is de vindbaarheid ook erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Bij het bouwen van een nieuwe site, zorgen we er dus ook voor dat deze in de basis geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Jouw online presentatie verbeteren?

Rob 030 20 72 770 hello@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

In vijf stappen naar een nieuwe website!

Intake: wensen in kaart brengen en doelen stellen

In een intakegesprek inventariseren we waar je nieuwe website aan moet voldoen. Denk aan de uitstraling, functionaliteiten zoals een chatfunctie en een contactformulier, social media integratie en eventueel een koppeling met een webshop. Naast de functionaliteiten en de gewenste uitstraling formuleren we ook doelstellingen.

Cruciale stap: Strategie opstellen

De geformuleerde doelstellingen uit de intake nemen we als uitgangspunt bij het opstellen van een online marketing strategie. Zonder een goed plan is de kans namelijk klein dat je jouw doelen behaalt Concreet bepalen we welke online marketing middelen we het beste kunnen inzetten om zo snel mogelijk de gewenste resultaten te boeken. Denk aan middelen zoals zoekmachine optimalisatie, Google advertenties en social media.

Design ontwerpen

Op basis van de input uit de intake ontwerpen we een webdesign. Dit ontwerp leggen we ter goedkeuring aan je voor. Indien nodig zetten we de puntjes op de i. Vervolgens gaan onze websitebouwers aan de slag met het ontwikkelen van de website.

Development & oplevering

Tijdens de ontwikkeling van de website krijg je toegang tot een testomgeving waarin je het ontwikkelproces kunt volgen. Als de website af is presenteren we hem aan je en voeren we aan de hand van je terugkoppeling de laatste wijzigingen door.

Je website gaat online!

Na het doorvoeren van de laatste wijzigingen en een akkoord vanuit jouw kant, zetten we je website online. Daarbij zorgen we er voor dat er statische programma’s aan je website zijn gekoppeld, zodat je vanaf dag één inzicht hebt in wat je investering oplevert. Vervolgens starten we met de uitvoering van de online marketing strategie en onderhouden we nauw contact met je over de voortgang en de behaalde resultaten.

Waarom jouw WordPress website door TIC laten bouwen?

  • De aanpak waarover we je hierboven hebben verteld, is op zo’n manier ingericht dat je jouw doelen behaalt.
  • Je website wordt door WordPress specialisten op maat gemaakt en ziet er op ieder apparaat goed uit. Zowel op PC, laptop, tablet als op een mobiele telefoon.
  • Goedkope websites worden vaak op goedkope hostingomgeving gehost. Die omgevingen liggen er regelmatig uit, waardoor je website onbereikbaar is. De websites die wij bouwen staan 99% van de tijd online. Een aanzienlijk hogere score dan vele andere webbouwers aanbieden.
  • Je hebt geen omkijken naar updates en of alles daarna nog goed functioneert. Doordat we alles up to date houden, neemt de kans op hacking bovendien aanzienlijk af.
  • Je website krijgt standaard een SSL-certificaat (https). Op die manier voldoe je aan de AVG wetgeving, voor wat betreft het veilig verzenden van persoonsgegevens. Dat gebeurd bijvoorbeeld als bezoekers hun gegevens via een contactformulier naar je verzenden.
  • Je website wordt snel geladen. Laadtijden worden een steeds belangrijkere rankingfactor voor Google. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat websites die langzaam laden, sneller worden weg geklikt. Daarom is technische optimalisatie voor snelle laadtijden belangrijk, TIC verzorgt dit.
  • Je kunt eenvoudig zelf afbeeldingen, berichten en pagina’s aan je website toevoegen maar indien gewenst nemen wij dit voor je uit handen.
  • Last but not least: mocht je vragen hebben of even willen sparren, dan kun je rekenen op uitstekende support via e-mail, chat of telefoon.
 

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
Heldro IJs Design & Development

In het zuiden van Nederland is Heldro IJs toch echt wel een begrip. De makers van dit ambachtelijke ijs waren naast hun nieuwe salon in Nijmegen ook toe aan een nieuwe website! En dat is gelukt..
Bekijk deze website →

Frites Atelier Amsterdam Development

De nieuwe website van Frites Atelier Amsterdam hebben we met veel plezier ontwikkeld. Natuurlijk is er veldonderzoek gedaan door die heerlijke friet van Sergio Herman eens te proeven met het team. Naast het geven van een bezoekje aan de nieuwe website, is een bezoekje aan één van de ateliers zeker de moeite waard!
Bekijk deze website →

Buy now