Website laten maken

Zorg ervoor dat potentiële klanten niet om je heen kunnen! Kies voor een professionele, unieke en vindbare website! Neem contact op!
Je website is verouderd, past niet meer bij de uitstraling van je bedrijf of is nog in z'n geheel afwezig. Tijd voor een nieuwe site!

Heb jij al eens als klant naar je website gekeken? Komt je website overeen met wat jij als bedrijf uit wilt stralen? De eerste indruk van je website kun je vergelijken met de eerste indruk van een winkel die je binnenloopt. Spreekt de inrichting van de winkel je aan en loop je verder de winkel in of is de winkel niets voor jou en draai je je weer om?

WordPress website

– De meeste websites of webshops bouwen we in WordPress. We zijn ervaren WordPress specialisten. WordPress is daarnaast ook een handig systeem voor onze klanten. Je wil natuurlijk zo nu en dan wat wijzigingen doorvoeren, zoals een paar nieuwe afbeeldingen invoegen, pagina’s aanmaken of een blogartikel toevoegen. WordPress is uitermate geschikt om de website up-to-date te houden, zonder dat je hoeft te programmeren. Wij bouwen een site die aansluit op jouw wensen en de positionering van je bedrijf. Ben je net een nieuw bedrijf gestart en heb je nog geen duidelijke positionering? Dan denken we daar graag over mee. Deze is in onze ogen namelijk cruciaal voor een goede website die aansluit bij jouw doelgroep.

Vindbaarheid van je website

– Naast het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid van je website, is de vindbaarheid ook erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Bij het bouwen van een nieuwe site, zorgen we er dus ook voor dat deze in de basis geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Jouw online presentatie verbeteren?

Rob 030 20 72 770 hello@ticonlinemarketing.nl

Onze werkwijze

In drie stappen naar een nieuwe website!

Kennismaking

We bespreken samen je wensen met betrekking tot een nieuwe website. Daarnaast stellen we je vragen die betrekking hebben op je positionering en doelstelling. Dit gesprek vormt de basis voor het vervolgtraject.

Design

De besproken punten vertalen we naar een webdesign. Je krijgt natuurlijk de mogelijkheid om feedback te geven hierop. Het design wordt geoptimaliseerd en zodra jij tevreden bent gaan we aan de slag met het ontwikkelen.

Development

De site wordt ontwikkeld. Zodra deze af is (binnen het tijdsbestek dat we met elkaar hebben afgesproken) presenteren we hem aan je en geven we je tips over een eventueel vervolg in de vorm van online marketing.

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
Heldro IJs Design & Development

In het zuiden van Nederland is Heldro IJs toch echt wel een begrip. De makers van dit ambachtelijke ijs waren naast hun nieuwe salon in Nijmegen ook toe aan een nieuwe website! En dat is gelukt..
Bekijk deze website →

Frites Atelier Amsterdam Development

De nieuwe website van Frites Atelier Amsterdam hebben we met veel plezier ontwikkeld. Natuurlijk is er veldonderzoek gedaan door die heerlijke friet van Sergio Herman eens te proeven met het team. Naast het geven van een bezoekje aan de nieuwe website, is een bezoekje aan één van de ateliers zeker de moeite waard!
Bekijk deze website →

Buy now