Website laten maken in Utrecht

Je bedrijf is gevestigd in Utrecht en je wilt een website laten maken door een partij uit de buurt. Natuurlijk moet de website op mobiele apparaten werken, online gevonden worden en eenvoudig te beheren zijn. Maar bovenal moet hij bijdragen aan het behalen van je doelstellingen.

Met name op dat laatste punt gaat het helaas nog vaak mis. Het gevolg: een ‘mooie unieke website’ die veel geld kost en weinig oplevert. Om dat te voorkomen, hebben we bij TIC een werkwijze ontwikkeld waarbij de focus ligt op het behalen van doelstellingen. Daardoor wordt je website geen kostenpost, maar een middel dat bijdraagt aan de groei van je bedrijf.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website een succes wordt

Online marketing trainingen

Intake: wensen en doelstellingen in kaart brengen

We plannen een intakegesprek met je in om in kaart te brengen welke wensen je hebt en waar jouw website aan moet voldoen. Denk aan zaken zoals de uitstraling, contactformulieren, integratie met social media kanalen, chatfuncties en koppelingen met andere systemen, zoals bijvoorbeeld een webshop. Ook stellen we doelstellingen vast, zodat vanaf de start van het project duidelijk is wat de website je concreet moet opleveren.

Strategie bepalen

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat we jouw doelstellingen behalen, stellen we een passende online strategie op. Concreet bepalen we welke online marketingmiddelen we wanneer gaan inzetten, zodat we de gewenste resultaten zo snel mogelijk kunnen behalen. In de meeste gevallen maken we een mix van middelen. Op die manier behalen we zowel op korte termijn als op de langere termijn een goed resultaat. Voorbeelden van online marketing middelen zijn onder andere Google adverteren, zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mailmarketing, conversie optimalisatie en social media.

Applicatie ontwikkeling

Webdesign ontwerpen

Aan de hand van de input uit het intakegesprek gaan we aan de slag met het ontwerpen van het design van de website. We leggen het ontwerp ter goedkeuring aan je voor en verwerken daarna eventuele feedback. Vervolgens gaan onze websitebouwers over tot de ontwikkeling van jouw nieuwe website.

Website ontwikkelen en opleveren

Onze websitebouwers zetten een ontwikkelomgeving voor je op waarin je de bouw van de website op de voet kunt volgen. Op die manier is het ook eenvoudiger om over de voortgang te communiceren. Wanneer het ontwikkelproces is afgerond, presenteren we de website aan je en zetten we indien nodig de laatste puntjes op de i.

Webdevelopment
Website van Frites Atelier

Website lanceren

We zetten je website online! Vanaf de eerste dag heb je inzicht in wat je investering je oplevert. We koppelen namelijk statistische programma’s aan de website waaruit je eenvoudig de resultaten kunt aflezen. Vervolgens zetten we de uitvoering van de eerder bepaalde online marketing strategie in werking en hebben we nauw contact over de voortgang.

Jouw online presentatie verbeteren?

Waarom je website door TIC laten bouwen?

De aanpak is afgestemd op het behalen van jouw doelstellingen. Zo voorkomen we dat je een website krijgt die mooi en uniek is, maar onder de streep weinig oplevert.

In tegenstelling tot prijsvechters, waarbij de hosting en dus je website geregeld offline is, hosten we je website op een kwalitatief goede omgeving. Concreet kun je erop rekenen dat je website maar liefst 99% van de tijd online staat. Dat is een hogere score dan vele andere websitebouwers je bieden.

De websites die wij bouwen worden standaard van een SSL-certificaat (https) voorzien. Daardoor kunnen websitebezoekers veilig hun gegevens op je website achterlaten en voldoe je op dat gebied aan de AVG wetgeving.

Indien je het wilt, kun je eenvoudig zelf afbeeldingen, berichten en video’s aan je website toevoegen. Maar als je er de voorkeur aan geeft dat wij het gehele beheer uit handen nemen, dan doen we dat graag.

Je website wordt op maat gemaakt en werkt daardoor uitstekend op alle apparaten.

Over updates hoef je je geen zorgen te maken. Wij houden alles bij en checken ook of je website na een update nog goed functioneert. Doordat je website altijd up-to-date is, neemt de kans op hacking bovendien enorm af.

Je website laadt snel. Websites die traag laden ranken steeds minder goed in Google. Bovendien haken websitebezoekers snel af als ze te lang moeten wachten. Bij TIC heb je daar geen last van.

Bij vragen kun je ons eenvoudig om support vragen. Per e-mail, telefonisch en via de chat.

Vrijblijvend sparren?

Wil je weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw website bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen? Neem dan via een van de onderstaande knoppen contact met ons op. We maken graag kennis met je bij ons op kantoor in Utrecht of bij jou op de zaak.