Mitsubishi Elevator Europe BV
Online Marketing

Voor Mitsubishi Liften zijn we de afgelopen 3 jaar bezig geweest met de organische vindbaarheid in Google. We zijn met name bezig geweest met het opbouwen van backlinks, techniek en betere content. Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

89360 [Omgezet]

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

Omschrijving

Voor de speciale tak van Mitsubishi Electric, namelijk Mitsubishi Liften, zorgt TIC voor het versterken van de domeinautoriteit d.m.v. linkbuilding. Door een nauwe samenwerking worden er kwalitatieve links geregeld, wat in een zeer korte periode een groei van 15% in het organisch verkeer heeft gerealiseerd.

Resultaten

+250% bezoekers

+90 keywords in top 10

+15% organische groei

400+ nieuwe backlinks

Ook weten hoe jouw website gevonden wordt?

Vraag dan de gratis SEO scan aan!

Wat zeggen onze klanten zelf