Mitsubishi Elevator Europe BV
Online Marketing

Voor Mitsubishi Liften zijn we de afgelopen 3 jaar bezig geweest met de organische vindbaarheid in Google. We zijn met name bezig geweest met het opbouwen van backlinks, techniek en betere content. Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

89360 [Omgezet]

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

Omschrijving

Voor de speciale tak van Mitsubishi Electric, namelijk Mitsubishi Liften, zorgt TIC voor het versterken van de domeinautoriteit d.m.v. linkbuilding. Door een nauwe samenwerking worden er kwalitatieve links geregeld, wat in een zeer korte periode een groei van 15% in het organisch verkeer heeft gerealiseerd.

Resultaten

250% meer bezoekers

+90 keywords in top 10

15% organische groei

400+ nieuwe backlinks

Ook weten hoe jouw website gevonden wordt?

Vraag dan de gratis SEO scan aan!

Wat zeggen onze klanten zelf

 • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

  Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

  Lees verder
 • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

  David Janssen van VPNOverview

  Lees verder
 • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

  Olaf van den Berg van Vintake

  Lees verder
 • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

  Joost Jansen van Bergsporter

  Lees verder
 • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

   

  Samuel Beltman van Autowinkel

  Lees verder