Sjoerd Hansen (Result Internetmarketing)

13 mei 2020

Sjoerd Hansen
Result Internetmarketing

Vanuit ons bedrijf, Result Internetmarketing, hadden we behoefte aan een partner op het gebied van linkbuilding, die een deel van het werk uit handen nam. De markt van linkbuilding bestaat echter uit vele partijen die niet goed weten waar ze mee bezig zijn. Daardoor kunnen ze de online vindbaarheid van onze klanten schaden in plaats van verbeteren. Ik ging dus met een kritische houding op zoek naar een linkbuildingpartner en heb onder andere TIC Online Marketing benaderd om een
proeftraject te starten.

Vanaf het begin heeft TIC Online Marketing vrijwel alle verwachtingen waargemaakt. De voorwaarden die ik aan de dienstverlening stelde werden in acht genomen en de communicatie was opvallend vriendelijk en vlot.

Het resultaat is dat het linkbuildingwerk dat we uitbesteden goed wordt uitgevoerd en ik na enkele steekproeven weet dat ik het werk niet hoef te controleren. Daardoor hebben we binnen ons bedrijf tijd vrij kunnen maken om ons op andere onderdelen van online marketing te richten en het bedrijf verder uit te bouwen.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij. Ik raad hen dan
ook van harte aan als linkbuildingpartner. Voor zowel online marketing bureaus als voor bedrijven die actief zijn in andere branches en de online vindbaarheid van hun website willen verbeteren.

Sjoerd Hansen
Eigenaar Result Internetmarketing