Samuel Beltman (Autowinkel)

13 mei 2020

Samuel Beltman
Autowinkel

Toen ik op een van mijn netwerkborrels in contact kwam met het team van TIC Online Marketing was er een goede klik. We hebben goed kunnen sparren over SEO en ik zag dat er binnen deze organisatie veel kennis aanwezig is. Een aantal weken later kwam ik weer in contact met TIC omdat ik een aantal concrete vragen had met betrekking tot de SEO-campagne van Autowinkel. Doordat de betaalde campagnes zouden stoppen wilden we meer inzetten op organische vindbaarheid. Mede dankzij het strategisch advies en linkbuilding van TIC kregen we voor elkaar om het aantal bezoekers op de website te verhogen, ondanks dat we gestopt waren met betaalde campagnes voor deze website.

Ik kan het persoonlijk contact met de medewerkers van TIC erg waarderen. Ze denken met me mee en ze hechten veel waarde aan de vooruitgang van resultaten. De deur staat altijd open en ik word vaak uitgenodigd voor de borrels op kantoor. Dat zijn leuke momenten om te sparren over nieuwe kansen en te lachen onder het genot van een koud biertje.

TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en heeft veel expertise in huis. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.