Advies & Consultancy

Online Marketing advies inwinnen bij specialisten! Neem contact op!
Stel jezelf en je team in staat tot het uitvoeren van de juiste marketingactiviteiten

Online Marketing is voor ieder bedrijf een toegankelijke optie. Maar waar begin je nu eigenlijk? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden voor het inzetten van online kanalen. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en weten niet hoe en waar ze moeten beginnen. Hier komen wij om de hoek kijken.

Marketing advies op maat –

Op basis van jouw hulpvraag bekijken we hoe we het adviestraject in gaan steken. We komen graag het een en ander te weten over je bedrijf. Wat is bijvoorbeeld je missie? Hoe positioneer je je? Wie is je doelgroep? Via welke kanalen krijg je op dit moment je klanten binnen? Zo kunnen we een beter beeld krijgen van je bedrijf. Tevens screenen we je site en de aanwezigheid van jouw site op marketing kanalen.

Datadriven analyse & hands-on advies –

Aan de hand van dit gesprek, wat telefonisch of op locatie plaats kan vinden, bekijken we welke analyses nuttig voor jou zijn. Met deze analyses bekijken we de verschillende aspecten van jouw site, zoals content, techniek, autoriteit en veiligheid. De resultaten van de analyses verwerken we in een hands-on rapportage.

Klant-en-klaar advies voor betere online prestatie?

Christina 030-2072770 christina@ticonlinemarketing.nl

Een greep uit ons portfolio

Bekijk een aantal voorbeelden van onze mooie projecten.
My Chiptuningfiles Zoekmachine Optimalisatie & Conversie Optimalisatie

Mychiptuningfiles.com is een betrouwbare leverancier voor hoge kwaliteit en op maat gemaakte tuning software files in slechts 4 eenvoudige stappen. Wij van TIC hebben de website zoekmachine technisch geoptimaliseerd en zijn nog wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. De website heeft sindsdien een groei van 250% ten opzichte van het voorgaan jaar gehad.
Bekijk deze website →

PL-Line Zoekmachine Adverteren

PL Line verkoopt prachtige designermerken in haar webshop. Aan ons de taak om deze onder de aandacht van potentiële klanten te brengen via Zoekmachine Adverteren!

Buy now