Olaf van den Berg
Vintake CV Apeldoorn
3 juni 2014

“Timo verstaat zijn vak en heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die Timo in de klant naar boven haalt. Timo werkt scherp in de tijd en is uiterst bereikbaar tijdens het ontwerpproces, mijn dank is groot!”

www.vintake.nl


Freek Zegwaard
Vintake CV Apeldoorn
03 juni 2014

“Via een wederzijdse bekende ben ik in contact gebracht met TIC. Vanaf het eerste moment was dat contact erg prettig. Timo nam de tijd om mij te leren kennen en mijn bedrijf te leren kennen.

Hij is erg nauwkeurig in het verwerken van de wensen. Voor mij was de nazorg ook erg prettig. Ik ben zelf niet ontzettend onderlegd in ICT, maar Timo gaf een heldere en duidelijke uitleg over hoe ik zelf mijn website nog kan aanpassen. Ik zou niet twijfelen om TICWeb aan iemand anders aan te bevelen.

Bedankt voor de prettige samenwerking.”

 

www.vintake.nl


De Vertoeverij

11 april 2014

Onze doelstelling was een website met het ‘WOW- effect’. Voor de verhuur van onze vakantiewoning waren wij opzoek naar iemand die een website kan ontwikkelen die, als je hem opent, meteen uitnodigt om meer te willen zien en vervolgens te reserveren.

TIC Webdevelopment heeft dit, samen met onze persoonlijke inbreng, voor ons gerealiseerd. Al onze specifieke wensen zijn in de website verwerkt, zodat we tot een geweldig resultaat zijn gekomen. De website ziet er sfeervol uit en heeft de gebruiksvriendelijkheid die wij ervan verwachtten.

Het CMS-programma om zelf wijzigingen op de website aan te brengen werkt perfect!

Het is erg prettig om met TIC samen te werken. Ik heb er veel van geleerd! Bedankt voor het geduld en de persoonlijke benadering om dit voor ons te realiseren. We zullen het zeker doorgeven.”

www.devertoeverij.nl

 


Bas Koenen

Webmaster VV Heijen
9 april 2014

“Dankzij TIC heeft onze voetbalvereniging nu een gebruiksvriendelijke, actuele en veilige website. We hebben veel minder werk aan de website door geautomatiseerde functies. Hier kunnen we nog jaren mee vooruit! De samenwerking met TIC is erg prettig. ”

www.vvheijen.nl

 


Thijs Smeets

22-09-2011

“TIC heeft goed werk geleverd met persoonlijk advies en persoonlijke aandacht. De website zelf is goed, mooi en duidelijk. Het is zeker merkbaar dat een goede website invloed heeft op de beleving van de klant en het imago van het bedrijf. De website is als het visitekaartje en geeft een eerste indruk. Wat dat betreft heeft TIC goede kwaliteit geleverd en precies geluisterd naar onze wensen. En dat merken wij in de feedback van klanten. Soms halen klanten het zelfs expliciet aan: “wat een duidelijke website, dat is een van de redenen waarom we hiernaartoe gekomen zijn en niet naar een ander zijn gegaan.” Daarnaast is TIC ook na de oplevering van de website nog erg betrokken bij de website en de techniek, er wordt geluisterd naar veranderende wensen en dit wordt snel aangepast. Voor iedereen die op zoek is naar een degelijke website voor een goede prijs, persoonlijk advies en met goede nazorg is TIC zeker een aanrader.”

dawsongold.nl/


 

Ton van Raaij afscheidbegeleiding
27-09-2012

“Op een heel bijzondere manier kwam ik in aanraking met Timo van TIC en ik kreeg in de gaten dat hij zeer deskundig was met het ontwikkelen en het creatief opzetten van een mooie zakelijke website. Ik heb een afspraak gemaakt en in een zeer prettig gesprek werd mij duidelijk dat ik te maken had met een vakman, die weet waar hij het over heeft en een zeer goede visie heeft over het presenteren van een website die naadloos en in de juiste stijl aansluit op mijn activiteiten als afscheidbegeleider, een vak, een passie waarin de mens en de situatie centraal staat. Professioneel, helder, duidelijk en heel concreet en accuraat in zijn afspraken, zo heb ik Timo leren kennen. De website is meer dan mooi geworden. Het heeft de juiste stijl en je kunt merken dat Timo heel goed heeft aangevoeld wat bij mij en mijn werk hoort. Vol lof en ik kan iedereen TIC Webdevelopment zeer aanraden. U zult er geen spijt van hebben en zakelijk gezien is het product een perfecte combinatie van kwaliteit en prijs Website nodig bel Timo van TIC, dan kiest u voor kwaliteit.”

www.afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl


Jeroen Janssen

03-09-2012

“De website die TIC voor me heeft ontwikkeld, heeft mij al menig complimentje opgeleverd. De site is als de werkwijze van TIC: professioneel, zakelijk, duidelijk, persoonlijk en to-the-point. De samenwerking was uitermate plezierig en naast de uitstekende vertaling mijn wensen, denkt TIC mee en komt dan ook met de nodige adviezen. Wat ikzelf als erg prettig ervaar, is dat na oplevering van mijn site, TIC betrokken blijft en regelmatig even contact op neemt. Absoluut een aanrader, zeker ook voor ZZP’ers als ikzelf.”

www.j2-training.nl


Directie Brederode Consultants
03-09-2012

“TIC heeft voor ons een nieuwe, gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het feit dat we regelmatig met onze website worden gecomplimenteerd door mensen die zich langs die weg oriënteren is veelzeggend. Ook de weg waarlangs één en ander is gerealiseerd was heel positief: er wordt snel gewerkt en afspraken worden goed nagekomen. En TIC schroomt niet om proactief met suggesties te komen om de communicatie nog verder te verbeteren. Daarbij is sprake van een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Wij bevelen TIC dan ook van harte aan!”

Nick Janssen
25-08-08

“Zeer goede service en kwaliteit van onze website. Inmiddels hebben wij vele klanten via onze website binnengekregen. We zijn erg blij met de website en raden TIC overal aan.”

www.nick-janssen.nl