Portfolio project: My Chiptuningfiles

Specialisatie: Online Marketing

Mychiptuningfiles.com is een betrouwbare leverancier voor hoge kwaliteit en op maat gemaakte tuning software files in slechts 4 eenvoudige stappen. Wij van TIC hebben de website zoekmachine technisch geoptimaliseerd en zijn nog wekelijks bezig met zoekmachine optimalisatie. De website heeft sindsdien een groei van 250% ten opzichte van het voorgaan jaar gehad.

Groei

 • 900% organische bezoekers
 • 1020% omzet

Omschrijving

Begin 2015 is TIC Online Marketing begonnen met de vindbaarheid te vergroten voor Mychiptuningfiles. Door het vergroten van de domeinautoriteit (linkbuilding), het herstructureren van de website en het automatisch laten genereren van sterke titels en beschrijvingen is er maar liefst een groei van 900% in het organisch verkeer op deze website. Hierdoor steeg de omzet ook met meer dan 1000% in de afgelopen 3 jaar. Mychiptuningfiles is een sterke internationale speler geworden in het verkopen van tuning files.

Ook weten hoe jouw website gevonden wordt?

Vraag dan de gratis SEO scan aan!

Wat zeggen onze klanten zelf

 • “Vanuit eigen ervaring weet ik dat het lastig is om aan professionele en betrouwbare samenwerkingspartners te komen, maar TIC Online Marketing is absoluut zo’n partij.”

  Sjoerd Hansen van Result Internetmarketing

  Lees verder
 • “Een fijne online marketing partij met een proactieve houding, originele ideeën en een langetermijnvisie.”

  David Janssen van VPNOverview

  Lees verder
 • “TIC heeft maatwerk geleverd. Het scherp neerzetten van een visie en die te kunnen vertalen naar een passende website is een kracht die TIC in de klant naar boven haalt.”

  Olaf van den Berg van Vintake

  Lees verder
 • “De jongens van TIC weten goed waar ze over praten, ik heb leuk contact en boek goede resultaten.”

  Joost Jansen van Joost Jansen

  Lees verder
 • TIC is een betrouwbare partner die voor de lange termijn gaat en veel expertise in huis heeft. Ik kan TIC van harte aanbevelen als partner voor SEO.

   

  Samuel Beltman van Autowinkel

  Lees verder