Adverteren op Google

Direct bovenaan verschijnen in de zoekresultaten? Dan is adverteren op Google de oplossing voor jou!

Je komt ze tegenwoordig bij de meeste zoekopdrachten al tegen: tekstadvertenties bovenaan in de Google zoekresultaten. Dat is ook niet heel gek, want het gebruik van Google Adwords (de tool waarmee je je advertenties online kan zetten) brengt vele voordelen met zich mee.

De voordelen van Google Adwords op een rijtje:

  • Direct resultaat
  • Focus op precies wat jij wil
  • Zeer specifieke lokale targeting
  • Nauwkeurig je kosten beheren

Met behulp van Google Adwords kan je in de zoekmachine adverteren. Dit wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Steeds meer bedrijven adverteren op Google. Het oogt in de eerste instantie vrij eenvoudig, maar in de praktijk is het vaak lastig om een volledig geoptimaliseerde campagne op te zetten. Lees hier verder hoe Google Adwords werkt.

Ja, ik kom graag in contact met jullie!

 

TIC Online Marketing: de Adwords specialist

Bij TIC Online Marketing zijn we door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het uitdenken van een strategie, het plannen en managen van jouw campagne. Dit doen we niet vóór jou, maar samen met jou. We werken met plezier en data gedreven naar het beste resultaat.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Eenvoudig te bereiken en hebben korte lijnen met jou

Erg toegankelijk en denken graag mee met jou

Gefocust op lage kosten en conversie

 

“Door mijn Adwords campagne uit te besteden bij TIC Online Marketing is mijn omzet significant gestegen en kon ik marktsegmenten bedienen die ik met SEO niet kon bereiken!”

Wat doen we als we jouw Google Adwords gaan beheren?

We beginnen met een gesprek waarin jouw wensen centraal staan. Welke doelen wil je behalen en welke budgetten zijn er. Specifieke regio’s? Geen probleem! Misschien heb je zelf al een beeld waar je je op wil richten, maar hier helpen we je graag mee door middel van een Zoekwoordenonderzoek.

Naar aanleiding van dit onderzoek gaan we de campagne inrichten. De zoekwoorden gestructureerd indelen en bijpassende advertenties opstellen. Liever zelf de advertenties maken? Bij TIC Online Marketing is alles mogelijk.

Vervolgens gaat de campagne live, data verzamelen en bijsturen doen we continue. Gedreven door data, streven we naar de meest optimale Return on investment.

Met passie willen we jouw ambities waarmaken en een duurzame samenwerking aan gaan. Wij denken graag met jou mee, hoe we je doelgroep het best kunnen bereiken en/of overtuigen.

Kortom bij TIC krijg je:

Je Google Adwords campagne compleet ingericht

Dagelijkse bijsturing van de campagne

Zoekwoordenonderzoek, om de juiste zoekwoorden voor je campagne te selecteren

Analyse van de Costs Per Click (CPC) om je Return on Investment te optimaliseren

Maandelijkse Rapportages

Gratis advies voor website optimalisaties om het meeste uit je campagne te halen.